Telia hæver også mobilpriser inden ferien

Den kommende fjernelse af roaminggebyret får Mobilpriserne til at stige. Telia gør som YouSee og hæver priserne

Telia hæver også mobilpriser inden ferien

Yousee meldte ud tidligere på ugen, at de ville hæve deres priser, som følge af den nye EU vedtagelse om fjernelse af roaminggebyret per 15. Juni.

 

Nu følger Telia så også trop, og melder ud, at også deres mobilabonnementer vil opleve en prisstigning, dog uden at blive konkrete på hvor meget og eventuelt hvilke abonnementer der vil opleve en prisstigning.

 Når vi – forhåbentlig – giver kunderne mere værdi ved deres abonnement, forventer vi også, at de er villige til at betale lidt mere. De, der i dag allerede har roamingpakker i deres abonnement, betaler også en lidt højere pris 

Siger Telias administrerende direktør i Danmark, Morten Bentzen, over for Berlingske.

Roaming strand data udland
De fleste selskaber vil sandsynligvis hæve priserne på deres abonnementer inden den 15. Juni

Kunder som i dag har roamingpakker i mobilabonnementet betaler også i dag en lidt højere pris, skriver Business.dk.

Kunderne skal varsles en måned forud for ændringer. Derfor vil Telia også snart melde ud, hvad deres prisstigninger bliver. YouSee hæver deres priser og kommer med en officiel udmelding på prisstigningerne den 8. Maj.

Læs også YouSee fremskynder fri EU-roaming

Det vides ikke lige nu om Telia hæver priserne for alle kunder eller blot for nye kunder og eksisterende kunder vil køre videre med deres nuværende abonnementer.

De fleste selskaber vil sandsynligvis hæve priserne på deres abonnementer inden den 15. Juni 2017 hvor de nye EU roaming regler træder i kraft.