Telia rykker ind i alle 37 Elgiganten-butikker

Telia og Elgiganten indgår nu et samarbejde, så alle teleselskabets produkter snart vil være tilgængelige i alle Elgigantens butikker.

Telia rykker ind i alle 37 Elgiganten-butikker

Telia har allieret sig med Elgiganten i et stort og strategisk samarbejde imellem de to kæmper, som er Nordens største inden for deres respektive områder.

Fra og med den 19. juni bliver det nemlig muligt at finde alle Telias produkter i Elgigantens 37 varehuse fordelt omkring i landet. Dermed forøger Telia antallet af butikker fra 51 til hele 88.

Samarbejdet betyder helt konkret, at der i alle Elgigantens varehuse bliver opført udsalgssteder, hvor det er muligt at købe alle de produkter, som du normalt kan finde i en Telia-butik. Det vil altså sige, at du kan tage i Elgiganten for at købe blandt andet Telias abonnementer og relaterede, digitale produkter som adgang til Zetland, Flipp, Spotify, HBO Nordic, Telia TV m.m.

”Vi beholder vores egne specialiserede butikker, hvor vi er eksperter i at rådgive folk om de mange digitale muligheder, Telia kan tilbyde til en moderne husstand. Men hele Telias produkt-univers, hvor kunderne har frit valg på alle digitale hylder med alt Telia TV over film og serier til digitale blade og magasiner, bliver nu også tilgængeligt i Elgiganten,” siger privatkundedirektør i Telia Christoph Nørgaard.

Læs også: Sonys vilde Android-projektor Xperia Touch kommer til Danmark

Elgigantens enorme sortiment af smartphones, tablets og andet forbrugerelektronik kombineret med muligheden for at tegne attraktive abonnementer hos Telia på stedet gør altså samarbejdet ganske fordelagtigt for begge parter.

Elgiganten har også salgssteder fra YouSee i udvalgte butikker, ligesom YouSee ofte kører store kampagner i Elgigantens tilbudsavis. Salgsboderne forsvinder dog ikke ikke fra Elgiganten af den grund. Mobilsiden har forsøgt at få Elgiganten til at uddybe, hvordan samarbejdet med to konkurrerende teleselskaber kommer til at fungere, men afventer endnu svar.

Sagen er ikke slut

Vi kunne ikke gøre andet end at fastholde fokus. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. d. 10/5/2017 fulgte vi artiklen op med nyheden; Alle Telia-kunder får EU-roaming, men prisstigninger venter – Forstættelsen i sagen kan læses her. Seneste nyheder om Telia findes her..