Apple frigiver iOS 13.2 med kameraforbedringer

Endnu en gang melder Apple klar med et opdatering til iOS 13. Version 13.2 byder på kameraforbedringer, support for AirPods Pro og nye emojis.

Apple frigiver iOS 13.2 med kameraforbedringer

Er du indehaver af en iPhone 6s eller nyere, så er der nu endnu en opdatering klar til download. iOS 13 har allerede set rekordmange opdateringer i den korte periode det softwaren har været tilgængelig. 

Det første omgange med opdateringer rettede primært fejl i softwaren, hvor der i denne omgang bliver introduceret nye funktioner. iOS 13.2 kommer nemlig med Apple ventede Deep Fusion teknologi til kameraet, der forbedrer billedkvaliteten i halvmørke og dunkle omgivelser. Apple fremviste teknologien til lanceringen af iPhone 11, men er altså først nu klar med det. Du kan læse meget mere om Deep Fusion her:

Apples Deep Fusion kommer med iOS 13.2

Men Deep Fusion er ikke alt hvad iOS 13.2 har at byde på.

iOS 13.2
Med iOS 13.2 kan man ændre opløsning på videooptagelser direkte i kamera-appen. Underligt nok virker det kun på den nye iPhone 11. Foto: TheVerge

Videoopløsning direkte i kamera-appen

En genvej der har været efterspurgt længe er nu endelig rullet ud. Det er nemlig muligheden for at ændre opløsningen på videoer direkte i kamera-appen, så man slipper for at skulle hele vejen gennem telefonens indstillinger.

Går man til videodelen i kameraappen, så vil man i øverste højre hjørne kunne skifte i mellem de forskellige opløsninger. 

Desværre er det i første omgang kun tilgængeligt på iPhone 11, hvilket virker ret underligt. Deep Fusion er også kun tilgængeligt på iPhone 11-serien.

Understøttelse af AirPods Pro

De nye AirPods Pro, der blev lanceret i går, bliver i iOS 13.2 også understøttet og giver samtidig AirPods ny funktion, hvor Siri vil kunne læse nye beskeder op.

Derudover er der hele 70 nye emojis (har vi snart brug for flere?) med blandt andet nye dyr, madretter, aktiviteter og mennesker. 

iOS 13 byder på mange andre ting, men ovenstående er de primære forbedringer. iOS 13.2 er klar til download nu og fylder, på en iPhone X, 2GB.