Sony skal gøre kameraet i OnePlus 12 bedre med særligt samarbejde

OnePlus og Sony indgår et særligt partnerskab om den nye Sony LYTIA billedsensor, der skal bruges i OnePlus 12 med forbedret fotografering i dårlige lysforhold.

Sony skal gøre kameraet i OnePlus 12 bedre med særligt samarbejde

OnePlus og Sony har annonceret, at OnePlus 12 bliver den første telefon i verden, der er udrustet med Sonys helt nye LYTIA billedsensor til mobiler.

“Den nye generation af Sonys LYTIA-lys er skønhed med lys og åbner op for en ny fremtid for mobil billedbehandling.,” skrev OnePlus på Weibo.

Se også: Hvilken OnePlus telefon tager de bedste billeder?

Sony i flere partnerskaber

OnePlus er det andet af OPPO’s undermærker efter Vivo til at nyde godt af paraplyorganisationens partnerskab med Sonys LYTIA Mobile Image Sensor Brand.

OPPO annoncerede sit strategiske partnerskab med Sony i september måned og sagde da, at samarbejdet ville betyde Sony LYTIA-sensorer med dobbelt stablet lag i selskabets kommende flagskibe. Vivo har allerede bekræftet, at den kommende vVivo X100-serie får en særlig version af LYT800-sensoren. OnePlus 12 bliver derimod udrustet med en endnu bedre sensor.

En stablet sensor er en type CMOS-billedsensor, der har ekstra lag af kredsløb og hukommelse stablet oven på fotodiodelaget. Fotodiodelaget er det lag, der opfanger lyset og omdanner det til elektriske signaler.

Se også: Guide til bedste kameratelefon

OnePlus 12 får Sonys 50 MP LYTIA-sensor

I juni annoncerede Sony, at de udvider sin serie af LYTIA-billedsensorer med nye 50 megapixelprodukter, og at OnePlus 12 forventes at få et hovedkamera med en IMX966 sensor på 50 megapixel.

Det siges at være en 1/1,4 tommer sensor med Sonys tolags transistorpixelteknologi i stil med den ExmorI UMX888 stacket CMOX-sensor, der sidder i Xperia 1 V fra tidligere i år.

Denne stablede teknologi giver som sagt mulighed for at opfange mere lys og give bedre aften- og nattebilleder, så vi forventer forbedringer på de områder fra OnePlus 12.

Se også: Hvilken kameratelefon er bedst?