OnePlus 7 covers afslører tredobbelt kamera og ingen notch

Nye billeder fra en unavngiven coverproducent, viser designet på den kommende OnePlus 7. Billederne viser blandt andet kamerasetup og ingen notch.

OnePlus 7 covers afslører tredobbelt kamera og ingen notch

For cirka en måned siden blev specifikationerne på OnePlus 7 afsløret, af en udenlandsk forhandler. Nogenlunde samtidig dukkede der også billeder op af det kommende flagskib.

Læs også: Forhandler afslører specifikationer på OnePlus 7

Nu er der dukket billeder op fra en unavngiven coverproducent, der viser telefonen fra alle vinkler og angiveligt bekræfter et tredobbelt kamera på bagsiden. Derudover ser telefonen heller ikke ud til at få den famøse notch.

OnePlus 7 fix
Foto: GSMArena

Lægger man mærke til toppen af telefonen vil man se, at der er lavet hul til telefonens pop-up-frontkamera. Det vil altså sige, at i stedet for at placere et kamera i toppen af skærmen, er det nu skjult i telefonen via en lille skuffe.

Læs også: Sådan bliver OnePlus 7: får pop-up kamera

En helt naturlig sidegevinst ved den konstruktion er, at rammen på OnePlus 7 ser ud til at være ganske lille. I bunden ser rammen ud til at være en anelse tykkere end resten, dog stadig meget tynd i forhold til andre telefoner.

OnePlus 7
Foto: GSMArena

OnePlus 7 ser ud til at få volumen-knappen på venstre side, mens power-knappen og den såkaldte “alert slider” bliver placeret på højre side af telefonen. SIM-kort-skuffen er blevet flyttet til bunden af telefonen, hvor også USB-C porten, den primære mikrofon og højtaler er placeret. Ligesom hos OnePlus 6T er der ikke gjort plads til et 3,5mm jackstik.

Læs også: OnePlus lancerer deres første 5G-smartphone i Norden

Ikke overraskende er der heller ingen fingeraftrykslæser på bagsiden. OnePlus 7 får højest sandsynligt samme in-display version af fingeraftrykslæseren som OnePlus 6T.