Pixel 2 og Pixel 2 XL får stereohøjttalere på fronten

Billeder af frontpanelerne på Googles to kommende Pixel 2-topmodeller er blevet lækket. Her ses det, at der er gjort plads til stereohøjttalere foran.

Pixel 2 og Pixel 2 XL får stereohøjttalere på fronten

Stereohøjttalere på fronten hører efterhånden til sjældenhederne i en smartphone, men Google ventes at udstyre den kommende Pixel 2 og Pixel 2 XL med netop sådan et par højttalere på fronten. Det viser to nye billeder, som er blevet lækket på hjemmesiden Slashleaks.

Læs også: Google Pixel 2 og Pixel 2 XL: Billeder og priser afsløret

På billederne ses frontpanelerne til henholdsvis Pixel 2, som produceres af HTC, og Pixel 2 XL, som LG står for at fremstille. Ud fra billederne er det også ganske tydeligt at se, at det er to forskellige mobilproducenter, der står for at lave telefonerne. Udskæringerne til stereohøjttalerne er nemlig noget forskellige, hvilket dog også har en del at gøre med, at den store Pixel 2 XL har en næsten kantfri skærm ligesom LG V30.

Google Pixel 2
Foto: Slashleaks.com

Den lille Pixel 2 har, hvad der ser ud til at være langt over en centimeter kant både over og under skærmen, og her er der altså uden problemer fundet plads til to aflange, tynde højttalere. På Pixel 2 XL er der derimod markant mindre plads at gøre godt med, så her er udskæringerne lavet helt i toppen og bunden. Højttalerne kommer derfor til at sidde klos op ad metalrammen på den store Pixel 2 XL.

På trods af de lidt forskellige placeringer ser der ud til at være gjort plads til højttalere af nogenlunde ens størrelse. Generelt stemmer de to billeder altså overens med de 3D-renderinger, der blev afsløret i juli måned.

Læs også: Knivskarpe renderinger af Google Pixel 2 dukker op

En anden bemærkelsesværdig forskel mellem frontpanelerne er udskæringen til frontkameraet. På den lille Pixel 2 er hullet nærmest dobbelt så stort som på det, der er lavet i frontpanelet til Pixel 2 XL. Det kunne altså godt tyde på, at Pixel 2 får en større sensor til selfies end Pixel 2 XL. Det er dog ikke utænkeligt, at de får samme kamerasensorer trods forskellige udskæringer, da de foreløbige specifikationer peger på, at Pixel 2 og Pixel 2 XL får de samme specifikationer langt hen ad vejen ligesom sidste år.

Det vil altså sige en Snapdragon 835-processor, 64 og 128 GB lagerplads, et vandafvisende design (IP67 eller IP68), ingen jack-port og et enkelt bagkamera. Priserne og de forskellige farver, som de to Google-mobiler lanceres i, er allerede blevet lækket.

Afsløringen af Pixel 2 og Pixel 2 XL finder sted onsdag den 4. oktober klokken 18:00 dansk tid. Mobilsiden dækker, som altid, de største nyheder fra Googles event, hvor også en række andre produkter ventes at blive afsløret.