Sony Xperia Z1 – mere om 20,7 megapixels kameraet

Web-TV: Kameraet i Sony Xperia Z1 er et lommekamera lagt ind i en smartphone. Her kan du se flere detaljer.

Sony Xperia Z1 – mere om 20,7 megapixels kameraet

I Sonys nye flagskib Xperia Z1 sidder der et 20,7 megapixels kamera sammen med teknik, der ifølge Sony bringer funktioner og kvaliteten fra midrange lommekamera-markedet, ned i en smartphone.

Første indtryk: Vi har prøvet Xperia Z1

Sensoren er i Z1 større end den der for eksempel sidder i iPhone 5. Vi taler 1/3.0” i Apples produkt og 1/2.3” i Sony Xperia Z1.

Z1 har ikke et bump på bagsiden, sådan som det ses på mange andre smartphones.

Blænden på den 27 mm store vidvinkellinse er F2.0, og i efterbehandlingen benyttes velkendt teknik fra Cyber-shot og NEX. Dertil kommer en dedikeret kameraknap og mulighed for at tage billeder i meget mørke omgivelser.

Vi har talt med Sonys Product Marketing Manager Rikard Skogberg, der mere detaljeret fortæller om kameraets muligheder.

På softwaresiden har Sony en række andre muligheder, sådan som Timeshift Burst, der så snart det er aktiveret, begynder at skyde fotos i baggrunden.

Web-TV: Kom tæt på Sony Xperia Z1

Når man trykker på udløseren har man pludselig 30 billeder før og efter det moment, man gerne ville fange. Da vi pre-testede Xperia Z1 måtte vi konstatere, at netop denne funktioner, virker utroligt overbevisende.

Sagen efterfølgende

Historien har udviklet sig. Siden vi publicerede artiklen er der kommet mere til historien. mobilsiden fulgte op på sagen. Allerede d. 4/9/2013 bragte vi nyt i sagen med artiklen; Sony Xperia Z1 – så er den officielKlik her for den efterfølgende artikel.. Seneste nyt om temaet kan du finde her.