Stort galleri: Sådan er kameraet i OnePlus 2

YouTube-brugeren Marques Brownlee har allerede fået fingrene i den kommende OnePlus 2 og har testet kameraet. Se i galleriet hvordan telefonen klarer sig.

Stort galleri: Sådan er kameraet i OnePlus 2

OnePlus 2 er ikke engang officielt annonceret endnu. Alligevel har den populære YouTube-bruger, Marques Brownlee, også kendt som MKBHD, modtaget smartphonen til at foretage en tidlig test af kameraets evner.

Læs også: OnePlus 2 får kæmpebatteri

Det har han gjort i en YouTube-video, hvor han har sat kameraet på prøve under forskellige omgivelser i New York. I testen afslører han også, at kameraet er på 13 megapixels og har en blændeåbning på f/2.0 – altså præcis det samme som den nuværende OnePlus One.

Det er dog usikkert, om det fortsat er samme Sony Exmor IMX214-kamerasensor eller om den er opgraderet til en ny. I hvert fald er der kommet laserautofokus, som også demonstreres i videoen. Det gør telefonen i stand til at fokusere lynhurtigt ved både fotografering og videooptagelse.

Læs også: OnePlus 2 får hele 4 GB lynhurtig RAM

Det er også tvivlsomt, om OnePlus 2 bliver udstyret med optisk billedstabilisering. Videoer er dog forholdsvis stabile, men det vil afsløringen den 27. juli under alle omstændigheder give svar på.

I galleriet nedenfor kan du se alle de billeder i original kvalitet og uredigeret, som Marques Brownlee har taget med den kommende OnePlus 2. Her er blandt andet de billeder, som vises i videoen, men også øvrige, som ikke fremgår.

OnePlus 2

OnePlus 2 mod konkurrenterne

Marques Brownlee har også undersøgt, hvordan telefonen klarer sig over for de nærmeste konkurrenter, som er forgængeren OnePlus One, iPhone 6+, LG G4 og til sidst Samsung Galaxy S6.

Læs også: Forårets bedste mobilkamera 2015 – Mørkets herskere [AFSTEMNING]

Duellen mellem de fem smartphones finder sted ved en statue fra flere meters afstand og ved en træstamme ved ganske tæt på. I galleriet nedenfor kan du igen se alle billederne i fuld kvalitet og uredigeret af de 5 telefoner efterfulgt af en beskåret udgave af dem alle side om side.

OnePlus One foto OnePlus One foto

Dommen lyder fra MKBHD, at OnePlus 2 ikke topper konkurrenterne, hvor det stadig er Galaxy S6 og LG G4, der løber med sejren. I stedet er det ”ganske tilfredsstillende”, og han giver det en karakter, der svarer i omegnen til 7-10 på den danske karakterskala.

Hvad er din dom over kameraet i OnePlus 2? Giv endelig din mening til kende i en kommentar nedenunder.