Mette Frederiksen vil afskaffe pinsen, påsken og julen!

En AI-genereret video af Mette Frederiksen viser, at regeringen vil afskaffe pinsen, påsken og julen. Videoen viser de skræmmende perspektiver ved deepfakes.

Man fik jo næsten hvedebollen galt i halsen, da Mette Frederiksen på et pressemøde annoncerede, at regeringen også vil afskaffe pinsen, påsken og julen.

“Velkommen til pressemødet. Det, jeg vil sige her i aften, vil få store konsekvenser for alle danskere. Efter vores succesfulde afskaffelse af store bededag har regeringen nemlig besluttet at tage det næste skridt,” siger Mette Frederiksen i videoen og tilføjer:

“Vi afskaffer pinsen. Vi afskaffer påske. Og vi afskaffer julen. Den virkelighed, vi som regering oplever derude, er, at danskerne er alt for dovne. I arbejder for lidt. I tror, det er acceptabelt at tage hjem fra samlebåndet klokken 16. Men den går altså ikke. Der skal arbejdes for staten.”

“Fra næse år vil Danmark derfor være fri for helligdage. Vi har dog besluttet at gøre en enkelt undtagelse. Regeringen stiller nemlig forslag om at komme muslimske brødre i møde og indføre Eid al-Fitr som årets eneste nationale fridag.”

Deepfake af Mette Frederiksen

Morten Messerschmidt har taget brugen af deepfake til nye højder og gimmicken viser, hvor langt teknologien er kommet, og hvor galt det potentielt kan gå, hvis deepfake anvendes med henblik på bedrag og manipulation.

Deepfakes rummer nogle skræmmende perspektiver, og det er svært at se, hvordan der kan dæmmes op for misbrug af teknologien.

Politikerne kan gøre lidt. De kan starte med at slette deres profiler på sociale medier, og i samme ombæring forhindrer de også den ekstremt usaglige politiske debat, som florerer i halen på alle deres ytringer på Facebook lignende sociale medier.

Se også: Hvad er fake news og deepfakes? Sådan spotter du falske nyheder