’Making of’-video afslører OnePlus 5

En masse detaljer om den kommende OnePlus 5 vises frem i ’making of’-video.

’Making of’-video afslører OnePlus 5

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

aften klokken 18.00 dansk tid går det løs, når OnePlus livestreamer lanceringen af den længe ventede OnePlus 5.

Mange detaljer er i midlertidigt blevet lækket i dagene og ugerne op til lanceringen, hvor selskabet selv har leveret med drypvist med informationer om OnePlus’ kommende toptelefon.

Seneste store læk er signeret af techmediet The Verge, hvor de i en video interviewer holdet bag telefonen og ved samme lejlighed viser flere af OnePlus 5 designelementer.

Se også:  OnePlus-reklame: Her er OnePlus 5

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

I videoen går designholdet bag om overvejelserne bag telefonen. Her fortæller OnePlus hvordan kompromisset mellem en tynd telefon og et stort, men tykt, batteri er blevet truffet.

På andre parametre fortæller OnePlus at der går kompromisløst efter den mest mulige ydelse. Dette opnås ved at satse samtlige udviklingsressourcer på en enkel model med de bedst mulige specifikationer.

Læs også:  OnePlus 5: Specifikationer, billeder og pris lækket

Et af forgængerens svageste punkter, kameraet, vendes også i videoen. Her indrømmer OnePlus chef og medstifter, Carl Pei, at OnePlus 3-generationen kun kom med ’ et godt kamera – ikke et fantastisk kamera’. ’I OnePlus 5 vil vi sigte højere’ pointerer chefen.

I videoen ses det tydeligt, at OnePlus 5 vil debutere med et dobbeltkamera i lighed med den løsning, som konkurrenter som Huawei og Apple byder på i deres flagsskibsprodukter. Her vil OnePlus 5 give adgang til en portrætmode, hvor baggrunden kan sløres.

OnePlus’ kameradesigner Simon Liu nævner, at OnePlus vil give ’lossless’ zoom, hvilket indikerer at telefonen vil have en teleoptik som i iPhone 7 Plus.

Vil du se videoen og komme tæt på, hvad OnePlus 5 har I sinde at byde på, kan du klikke herunder:

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni