Afstemning: Gik du også amok til Black Friday?

Årets helt store forbrugsfest løb i går af stablen, og det betød massiv trafik på online-butikker og menneskemylder i alle butikker - men var du én af dem?

Afstemning: Gik du også amok til Black Friday?

Vi er vilde med at tage amerikanske traditioner til os, og hvad end det gælder græskar-udskæring til Halloween eller gaver til vores elskede på Valentines Day, ja så går vi gerne all in.

I går var det så tid til endnu én af disse traditioner fra USA, og det var selvfølgelig i form at den uundgåelige og enorme forbrugsfest, bedre kendt som Black Friday.

Hvad end der har været tale om den egentlige Black Friday eller for nogle måske en hel Black Week, ja så er fælles for alle forretninger, supermarkeder og online-butikker landet over, at tilbud og rabatter bliver slynget over disken.

Se også: Butikker frygter Black Friday forbrugsfest

Internetsider er gået ned, storcentre er blevet evakueret og over hele landet er vi danskere gået forbrugsamok – eller er vi?

For mens mange har været ude og shoppe til den helt store guldmedalje, så er det ikke alle, som er lige glade for denne amerikanske tilbuds-tradition.

Se også: Advarsel om falske Black Friday tilbud

Derfor vil være vi gerne høre din oplevelse med dette års Black Friday. Var du én af dem, som fulgte online-handlen nøje og måske også var et smut i det lokale shoppingcenter, eller er du omvendt fuldstændig ligeglad med sådan en opreklameret forbrugsfest?

Med andre ord: Gik du også amok til Black Friday?

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...