Afstemning: Har vi stadig brug for jackstikket?

Flere og flere mobiler dropper det klassiske 3,5mm jackstik. Er du klar til at undvære det? Stem med i artiklen.

Afstemning: Har vi stadig brug for jackstikket?

Jackstikket, som vi i mange år har tilsluttet vores hovedtelefoner til mobiltelefonen med, er på vej ud. Faktisk er det ikke kun mobiltelefonerne der ser ud til at droppe det nu, for Apples nyeste iPad har heller intet jackstik. Men er vi alle helt klar til at droppe det? 

OnePlus, Apple, HTC, Huawei, Sony og flere andre har allerede sagt farvel til det. Nogle inkluderer en dongle i salgsæsken, mens andre også har droppet dét.

Tilbage ser vi bl.a. andet Motorola, Nokia og Samsung holde fast i indgangen. Indtil videre i hvert fald. Ifølge rygter så er Samsung nemlig tæt på også at sige farvel til det:

Samsung dropper måske 3,5mm jackstik

Producenterne forklarer udviklingen med, at de skal bruge mere plads i mobiltelefonerne. Det er plads der blandt andet skal bruges til større batterier. Og der er ingen tvivl om at den trådløse Bluetooth teknologi er blevet bedre med tiden.

Men ofte er det bare simplere  at kunne smide et kabel i, så man slipper for at parre, tænde og oplade bluetooth hovedtelefoner. Eller er det?

Bruger du ikke jackstikket længere eller kan du bare ikke undvære det? Stem med her:

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Seneste nyt

Få efterfølgende nyt i kronologien og tjek seneste nyt om temaet. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. Allerede d. 31/10/2018 kørte vi en opfølgning med artiklen; De første dage med: OnePlus 6T – Den videre historie om temaet finder du her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..