Afstemning: Når producenterne ved fejl afslører produkter

Er det bevidst eller en reel fejl når producenterne kommer til at afsløre kommende produkter? Stem med i artiklen.

Afstemning: Når producenterne ved fejl afslører produkter

Vi har hørt om det utallige gange før. En smartphoneproducent kommer til selv at afsløre oplysninger eller billeder om et kommende produkt. Det skete med iPhone 4, der blev glemt på en bar, og senest for Samsung, der ved en fejl afslørede billeder af deres kommende smartwatch. Det store spørgsmål er om denne slags fejl er bevidst markedsføring eller om det er reelle fejl. Hvad tror du?

En prototype af Apples iPhone 4 blev tilfældigvis glemt på en bar i Californien tilbage i 2010, hvilket resulterede i ekstremt meget omtale af produktet. Siden da har mængden af rygter, de såkaldte “leaks”, vokset år for år. Efterhånden er det sådan, at når produktet endelig lanceres, så ved vi allerede alt om det. Nogle gange oplever man at disse billeder eller specifikationer stammer fra producenterne selv. Som fx Galaxy S10 med 12GB RAM og 1TB lagerplads, der dukker op på AnTuTu og Geekbench med en voldsom score. Måske var det et lille marketing-stunt?

Afsløret ved en fejl: OnePlus 5 på vej i ny guldfarve

Samsung Galaxy S10 benchmark
Samsung Galaxy S10 med 12GB RAM og 1TB lagerplads score på Geekbench?. Foto: Geekbench.com

Nogle få produkter bliver heldigvis stadig skjult rigtig godt. Et godt eksempel på dette er Samsungs og Huawei kommende foldbare telefoner.

Nogle af producenterne er måske også ved at være trætte af de mange tidlige afsløringer. Som fx Xiaomi, der som svar på lækkede billeder, selv publicerer billeder og video af Mi 9 inden lanceringen.

Tror du smartphoneproducenterne bevidst afslører informationer omkring kommende produkter eller er det reelle fejl?

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...