Amazons mobil-fiasko: Problemet var prisen

Fire Phone fra Amazon er indtil videre blevet en kæmpe fiasko, og Amazon selv ved hvorfor det gik så dårligt

Amazons mobil-fiasko: Problemet var prisen

Amazons Fire Phone er første skrift ind i smartphone-markedet for Amazon, men det har ikke været en heldig debut. Amazon indrømmede, at telefonen har kostet dem millioner af dollars, men de ved også hvorfor. Prisen var for høj.

David Limp, der er en af cheferne for Amazons afdeling for de fysiske enheder, siger det ligeud, at Amazon ikke ramte prisen rigtigt. Selvom Amazon troede, at de havde ramt prisen rigtigt, så er de villige til at sige, at det var forkert, og det nu er rettet, siger David Limp.

Læs også: Amazon mister 170 millioner dollars på Fire Phone flop

Oprindeligt kostede telefonen 199 dollars, men det tog kun få måneder, før prisen blev sat helt ned til 99 cent – ikke meget mere end en flad femmer. Amazon ligger inde med omkring 83 millioner dollars i usolgte telefoner, men man holder sig til sin strategi.

Amazon vil fortsat arbejde på Fire Phone, og det store firma vil stadig kigge på den lange bane i forhold til firmaets rolle på smartphone-markedet.

Flere nyheder om Amazon

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fortsatte historien. 25/10/2014 kom den efterfølgende historie med sagen om Amazon mister 170 millioner dollars på Fire Phone flop – Den videre historie kan du læse her. Seneste nyt om temaet finder her.