Android Beskeder opgraderes: send beskeder fra computeren

Det har været rygtet længe: Den officielle SMS og besked-app fra Google, Android Beskeder, får nu hjemmeside til afsendelse og modtagelse af beskeder.

Android Beskeder opgraderes: send beskeder fra computeren

En af de allermest ønskede funktioner til Android beskeder appen er endelig ude. Android Beskeder appen har nemlig fået et web interface, eller en dedikeret hjemmeside, hvorfra man kan sende og modtage SMS beskeder. 

Det er netop nu ved at blive rullet ud. Det skulle være rimeligt simpelt at komme i gang, hvor man via Android Beskeder appen på din smartphone, scanner en QR kode på hjemmesiden, og så skulle det virke. 

Læs også: Google viser nye funktioner med RCS, efterfølgeren til SMS

For at starte opsætningen går du til denne hjemmeside. Herfra får du instruktioner til opsætningen. Virker det ikke for dig endnu, så må du væbne dig med lidt tålmodighed, det kræver nemlig en opdatering til Android Beskeder appen.

android beskeder web
Scan koden for at komme i gang med Android Beskeder via din computer. Foto: Google

Andre nye tilføjelser til Android Beskeder

Søg efter GIF
Nu kan du søge efter den perfekt GIF. Og hvem elsker ikke en god GIF? Du trykker på “+” og vælger GIF, og nu kan du søge løs.

Smart Reply (virker ikke i Danmark endnu)
Forhåbentlig en ting vi også snart ser rullet ud i Danmark. Appen vil nu give dig smarte forslag til svar, som du lynhurtigt kan sende:

smart reply android beskeder
Foto: Google

Forhåndsvisning på links
Når du modtager et link i appen fra en kontakt, så vil du få en forhåndvisning på siden vist i samtalen.

Kopier let nye SMS koder
Når du fremover modtager SMS koder, fx når du logger ind nogle steder eller betaler på nettet, så forslår appen sig at kopiere koden, så du hurtigt kan indsætte den i den app eller hjemmeside der kræver det.

android beskeder koder
Foto: Google

Læs også: Ny besked app fra Google skal være Androids iMessage