Android infografik fejrer 7 års historie

På syv år er Android stormet frem og er i dag verdens mest udbredte styresystem til smartphones, se udviklingen her.

Android infografik fejrer 7 års historie

I november 2007 etablerede Google Open Handset Alliance og afslørede at Android ville være det første produkt. Her syv år senere virker det nærmest umuligt at stoppe Android der har sat sig på det meste af smartphone markedet og som efterhånden er blevet en uadskillelig del af smartphone-verdenen.

For at fejre de mange resultater Android har opnået gennem de sidste syv år, har Mobile Madhouse opdateret deres “Sweet History of Android” infografik med de seneste milepæle, inklusiv Android 5.0 Lollipop og lanceringen af Android Wear.

Infografikken daterer tilbage til 2003 hvor Android Inc. blev grundlagt af Andy Rubin med partnere. Mindre end to år senere bankede søgegiganten Google på døren med ønske om at købe den lille startup virksomhed.

I 2009 begyndte selskabet at navngive deres opdateringer efter søde sager, i 2011 var over halvdelen af de globale smartphones udstyret med Android som styresystem, meget vand er løbet under broen, og Andy Rubin har for nylig forladt Google. Ikke desto mindre venter vi spændt på hvad de nyeste opdateringer i Lollipop har i vente til os.

Kilde: Boy Genius Report