Android O næsten klar: nu ude i ’final’ beta

Googles lægger sidste bånd på den næste version af Android. Nu er Android O klar i sin endelige beta-version.

Android O næsten klar: nu ude i ’final’ beta

Der er ikke længe til, at Google kan fremvise næste version af deres styresystem til smartphones og tablets, Android 8.0 – også kendt under dæknavnet Android O.

Google udsender i disse dage den fjerde, og endelige, betaversion af software – den såkaldte Developer Preview. Næste udgave bliver den officielle Android 8.0, hvor navnet, som vil begynde med bogstavet O også vil afsløres. Det skriver Engadget.

Android 8.0 vil ikke byde på nogen vilde visuelle forskelle i forhold til Android 7.1 Nougat. Her har søgegiganten i stedet koncentreret sig om at levere forbedringer i softwarens motorrum, som giver højere ydelse, øget sikkerhed og forlænget driftstid.

Se også:  Ny betaudgave af Android O: Her er de største nyheder

Opdateringen vil dog byde på små forbedringer til hverdagen, med bl.a. flere nye emojis, forenklede notifikationer, autoudfyldning af passwords på tværs af apps samt prædiktiv udvælgelse af tekst.

Vil du prøve den nye Android-version, kræver det, at du har en af de rette Google-enheder. Den blievr tilgængelig på Googles Nexus 5X, Nexus 6P samt Pixel og Pixel XL telefonerne.

For at afprøve softwaren skal du følge anvisningerne på Googles udviklerhjemmeside.

Læs også:  Android O udkommer i letvægtsversion