Asus’ Zenfones er tilbage i Danmark

Efter en tids pause, er Asus’ smartphones igen at finde i den danske handel. Se hele kollektionen her.

Asus’ Zenfones er tilbage i Danmark

Efter en tids pause, er Asus’ smartphones igen at finde i den danske handel. Se de fem modeller her.

Det har været meget sparsomt med mobilnyt fra taiwanesiske Asus, som ellers er godt repræsenteret herhjemme når det handler om tablets og laptops.

Nu er selskabet i midlertidigt tilbage med en hel kollektion på fem forskellige smartphones der alle byder på bemærkelsesværdige features: Zenfone Zoom S, ZenFone AR, ZenFone Live, ZenFone 3, ZenFone 3 Max.

Herunder kan du se, hvad selskabet kan byde på i deres efterårskollektion.

Se også:  Asus’ nye ZenBooks slippes løs i Norden

ZenFone Zoom S – vildt batteri og kamera

Er du på udkig efter en mobil med masser af zoom og et ekstrem holdbart batteri er Asus ZenFone Zoom næsten selvskreven til opgaven.

Her forener Asus to kameraer: et vidvinklet et med 25mm vidvinkel med f/1,7 OIS-optik samt et 59mm telemodul med f/2,8 optik. Til sammen giver de 2,3x optisk zoom, op til 12x digital zoom, portrætfunktioner og 12 megapixels.

De stærke fotokvaliteter forenes med et stort 5,5 Full HD display og et vildt batteri på 5.000 mAh. Sammen med den strømeffektive Snapdragon 625 octa-core muliggør det op til 6,25 timers 4K videooptagelse og 42 dages standby.

Zenfone Zoom S kommer med op til 4GB RAM og 64GB lagerplads. Den kan desuden udvides med dual-SIM og micro-SD kort.

Den danske pris starter ved 4.699 kroner.

Læs også:  ASUS lancerer ZenFone 3 Zoom med optisk zoom og kæmpe batteri

Asus ZenFone AR – unikke digitale oplevelser

Her er verdens første smartphone med både Augmented Reality og Virtual Reality ombord. De bagvedliggende teknologier er Googles Tango og Daydream-platforme og giver mulighed for at få unikke digitale oplevelser med mobilen.

Et væld af sensorer og avanceret software gør, at mobilen forstår hvor i rummet den befinder sig, hvilket muliggør spil, apps og værktøj med en helt ny dimension.

Ud over at være først me de avancerede oplevelser, er ZenFone AR en kompetent stormobil med 5,7 tommer Quad HD display, Snapdragon 821 quad-core, 6GB RAM, 128GB lagerplads og et 23 megapixel stærkt kamera.

Debutprisen bliver dog derefter: 6.999 kroner skal du slippe for toptelefonen.

Se også:  ASUS ZenFone AR: Verdens første telefon med 8 GB RAM

Asus ZenFone 3 – til mellemklassen

Længere nede af prislisten kommer Asus Zenfone 3 som tilbyder mere snusfornuftige specifikationer til en lige den halve pris.

Mobilen har et 5,2 tommer stort Full HD display, en strømeffektiv Snapdragon 625 octa-core samt 3GB RAM og 32GB lagerplads. Hele telefonen byder på et flot metaldesign hvor displayet indtager over 75 procent af fronten areal.

Kameraet råder over et 16 megapixel modul lig det der i dag findes i OnePlus 3 – optikken er her også på f/2,0 sammen med en optisk billedstabilisering.

ZenFone 3 får debut til 3.499 kroner.

Læs også:  Denne Asus laptop er verdens letteste 14’er

Asus Zenfone 3 Max – lidt stærkere

Asus ZenFone 3 får en lidt større storebror i ZenFone Max 3 som får et kæmpemæssigt 4.100 mAh batteri at operere med.

Her råder displayet over mere areal med sit 5,5 tommer store Full HD display. Processoren er dog droslet ned til den mere begrænsede Snapdragon 430 octa-core og dens 30 procent lavere frekvens.

Denne får debut til vejledende 2.399 kroner.

Asus Zenfone Live

Asus billigste mobil for foråret bliver den selfie-venlige Zenfone Live som er skræddersyet til deling af selvportrætter.

Her råder frontkameraet over et 8 megapixel modul med særligt store pixels (1,4µm) og en ekstra vidvinklet optik der får det hele med. Bagkameraet på 13 megapixel med F/2,0 optik er også godkendt for en mobil i budgetsegmentet. 

Kræfterne leveres af en Qualcomm quad-core processor og Zenfone Live får et 5” HD-display, 2.650 mAh batteri 16GB lagerplads samt 2GB RAM til at afvikle Android 6.0 Marshmallow.

Debutprisen bliver samtidig skarp: 1.399 kr. skal du slippe for selfietelefonen som kommer i enten sort eller guld.

Se også:  Lenovo Moto G5 – budget med stil [TEST]

Alle fem telefoner vil være tilgængelige til forudbestilling fra den 29 maj og levereres i de kommende uger i juni.

Emnets videre forløb

Vi følger op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden kørte videre med bolden. 23/5/2017 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med en artikel der tunede ind på 3 sætter turbo på Roskilde Festival – Artiklen kan læses her. Tjek også seneste nyt om temaet her..