ASUS afslører nyt ZenWatch 2 i to størrelser

ASUS er klar med næste generation af sit ZenWatch-smartwatch, der nu kommer i to forskellige størrelser.

ASUS afslører nyt ZenWatch 2 i to størrelser

Den taiwanske producent, ASUS, præsenterer i dag 2. generation af sit ZenWatch-ur ved Computex 2015-messen i Taiwan. Det skriver ASUS i en pressemeddelelse.

Læs også: Asus ZenWatch 2 kommer i to størrelser, men først næste år

Den helt store nyhed ved ZenWatch 2 er, at du nu har to forskellige størrelser at råde over, så du har et ur, der passer til både store og små håndled.

ASUS går dermed samme vej som Apple og tilbyder derfor uret i en lille udgave på 37 mm med en 18 mm rem. Den større udgave måler 41 mm med en passende større 22 mm rem.

ASUS ZenWatch 2
ASUS ZenWatch 2 med en ledrem af rustfrit strål.

Samme velkendte design som forgængeren

På designfronten går ASUS i samme spor som med forgængeren, hvor du har en ramme af rustfrit stål med runde hjørner, der omgiver AMOLED-skærmen af en endnu ukendt størrelse. Den beskyttes af det hårdføre Gorilla Glass 3, der med en svag kurve følger uret form.

På højre side af uret finder du en digital krone i metal som på Apple Watch. Forskellen ligger i, at du med ASUS ZenWatch 2 ikke kan scrolle og navigere i uret, men kun tænde og slukke skærmen.

Læs også: ASUS VivoWatch: Nyt fitness-ur med 10 dages batteri

Mekanikken består af en endnu ukendt processor fra Qualcomm. Her er der formentlig tale om Snapdragon 400, som også kan findes i forgængeren og en stor del af de seneste Android Wear-ure fra øvrige producenter.

Med en IP67-certificering behøver du ikke bekymre dig om støv og vand i nærheden af uret, da ZenWatch 2 er afvisende over for begge i ned til en meters dybde i 30 minutter.

ASUS ZenWatch 2
ASUS ZenWatch 2 med lyseblå rem.

Udstyret med seneste Android-software

Softwaren består, ligesom forgængeren, af Android Wear fra Google, og du får den seneste Android 5.1.1-version ud af æsken, så du kan se og styre dine notifikationer fra din parrede Android-enhed og vigtigst af alt se klokken med over 1.500 forskellige urskiver.

Læs også: LG G Watch Urbane: En mislykket stiløvelse [TEST]

Du har selvfølgelig mulighed for at foretage tracking af dine fitnessaktiviteter som for eksempel cykling og løb. Hvis det ikke er tilstrækkeligt, tilbyder ASUS også en mere dedikeret løsning i form af det nye VivoWatch.

ASUS ZenWatch 2
ASUS ZenWatch 2 med brun læderrem.

18 kombinationer af materialer og farver

ZenWatch 2 findes i sølv, mørkegrå og guld, som kan kombineres med en ledrem af rustfrit stål og med en lang række af farverige remme i gummi og læder. ASUS fortæller, at der er op 18 forskellige kombinationer af materialer og farver.

Læs også: Fitnessuret ASUS VivoWatch klar til salg i Danmark

ASUS er endnu sparsomme med oplysninger om det nye ZenWatch 2. Derfor kendes prisen på uret heller ikke, ligesom det endnu ikke vides, hvornår uret lander i butikshylderne og om Danmark i så fald er inkluderet.