ASUS ROG Phone 2 lanceres muligvis den 23. juli

ASUS har annonceret et event den 23. juli, hvor vi kan få ROG Phone 2 at se for første gang.

ASUS ROG Phone 2 lanceres muligvis den 23. juli

Sidste år lancerede ASUS den voldsomme gaming-smartphone, ROG Phone. Da vi modtog den her på redaktionen, ankom ROG Phone i en mildest talt imponerende indpakning.

Læs også: Video: Vi pakker ASUS ROG Phone ud

Nu er ASUS snart klar med efterfølgeren til ROG Phone. Telefonen har fået det indlysende navn, ROG Phone 2, og bliver efter alt at dømme lanceret den 23. juli.

ROG 2
ASUS’ opslag på Weibo. Foto: GSMArena

Grunden til at tro, at ROG Phone 2 bliver lanceret netop den 23. juli er, at ASUS selv har offentliggjort et event i et opslag på den kinesiske pendant til Twitter, Weibo. I opslaget kan man se dato og tidspunktet for lanceringen af et produkt i ASUS Republic of Gamers-serie, altså ROG.

ASUS har for vane at holde kortene tæt ind til kroppen, indtil deres produkter er officielt lanceret. Derfor er det også småt med informationer om den kommende gaming-smartphone. Indtil videre ved vi, at ROG Phone 2 kommer med en 120Hz skærm, hvilket overgår både ROG Phone og OnePlus 7 Pro, som begge har 90hz. Derudover ved vi at ASUS ROG phone 2 kommer til at understøtte 30W-hurtigopladning.

Læs også: Asus ROG Phone 2 får 120Hz skærm

Opslaget kan selvfølgelig være et røgslør fra ASUS’ side, da ROG-serien dækker over en bredere vifte af produkter, hvilket betyder, at ASUS i teorien kan lancere alt fra en telefon til grafikkort. Det får vi endegyldigt svar på den 23. juli.