Billeder af OnePlus 8 lækket

Både OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro er blevet lækket på twitter.

Billeder af OnePlus 8 lækket

Knapt har støvet lagt sig efter lanceringen af OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro og OnePlus 7T Pro McLaren, før næste flagskib er blevet lækket på internettet. Billeder af både OnePlus 8 og OnePlus 8 er allerede dukket op på på twitterprofilen, OnLeaks, og hjemmesiden, 91mobiles.com.

Læs også: Her er OnePlus 7T Pro og 7T Pro McLaren Edition

Billederne viser som nævnt den næste OnePlus-duo, der ved første øjekast minder meget om OnePlus 7 Pro. Der ser dog ikke ud til at være pop-up-kamera på nogen af de to kommende modeller, OnePlus har i stedet valgt et punch-hole-frontkamera til begge modeller.

Artiklen fortsætter efter galleriet…

OnePlus 8
OnePlus 8. Foto: OnLeaks

OnePlus 8 Pro ser ikke nævneværdigt anderledes ud end OnePlus 8. Pro-modellen ser dog ud til at få to ekstra sensorer bagpå, hvoraf den ene er en 3D Time of Flight-sensor. Derudover ser den øverste kant ud til at være tykkere på OnePlus 8 Pro.

I bunden ser de to telefoner ud til at være ens. USB-C-porten, højtaler og SIM-kort-holderen er placeret ens, men OnePlus 8 Pro er angiveligt 0,7 milimeter tykkere end Oneplus 8. Pro-modellen skulle også komme med en større skærm på 6,65 tommer, hvilket er 0,15 tommer større end non-pro-modellen.

Begge skærme kommer med en opdateringsfrekvens på 90 Hz, hvilket ikke er nogen overraskelse. Sidste måned annoncerede OnePlus, at alle deres fremtidige telefoner ville få 90 Hz-skærme.

Artiklen fortsætter efter galleriet…

OnePlus 8 Pro
OnePlus 8 Pro. Foto: OnLeaks

OnePlus lancerede OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro tilbage i maj måned i år, og det forventes, at OnePlus 8-duoen bliver lanceret omkring samme tidspunkt til næste år. Der er endnu ikke mange detajler om de kommende telefoner, men nu er rygterne startet, og de vil kun tage til herfra.