Billeder lækket: Moto X er tilbage!

Da Motorola viste den nye Moto Z var det umiddelbart et farvel til den ikoniske Moto X, men med nye lækkede fotos tyder alt på et comeback.

Billeder lækket: Moto X er tilbage!

Da Motorola tilbage i sommers lancerede deres nyeste topmodeller, blev det et farvel til navnet X og et goddag til det nye Z. De nye mobiler, der er kendetegnet for at være fantastisk tynde og med mulighed for at klistre et modulært tilbehør på bagsiden, satte altså en stopper for X’eren, der ellers har eksisteret siden 2013.

Men nu er der altså godt nyt til Moto X-fans. En række nye lækkede billeder, som er blevet sendt til Tech Droider, viser angiveligt den nye Moto X frem fra både fronten og bagsiden.

Læs også: Motorola Moto Z: Hands-on med modul-flagskibet [WEB-TV]

Umiddelbart ser alt ud til at være legit, og det kunne meget vel være den sande mobil vi har fået et glimt af her. Den har det klassiske Motorola logo på bagsiden samt det velkendte store runde kamera.

Derudover ser det ud til at den nye Moto X vil få et fuld metalisk udtryk, ligesom den nuværende Moto Z, samt en ovalformet fingerscanner på fronten.

Yderligere ses det af billederne, at den formodede mobil vil få rykket sine antennebånd ud langs enderne, en trend der er ved at godt kendt i mobilverdenen efterhånden.

Se denne: Motorola Moto Z – Gode idéer er ikke nok [TEST]

Moto X
Foto: techdroider.com

Kigger man nærmere på billedet og, i stedet for mobilen i forgrunden, fokuserer på den i baggrunden, så kunne det godt ligne en ladeport med den nye standard, USB-C.

Umiddelbart kunne man også tro, at jackstikket er forsvundet, ligesom det er tilfældet på Moto Z, men dette er formentlig bare at finde i toppen af mobilen, som det har været tilfældet på tidligere Moto X’er.

Tjek denne: Motorola Moto får Android 7.0 Nougat samt bonusfeature

Som altid skal vi tage sådanne lækkede billeder med et gran salt, men ikke desto mindre tyder de på, at Moto X’ tilbagevenden er på vej, hvilket også er noget, Motorola har omtalt tidligere.

Udover de lækkede fotos har vi dog ikke den store viden om den kommende mobil, men vi følger naturligvis spændt med i udviklingen frem mod en formodentlig lancering næste år.

Se også: Moto dropper smartwatches på ubestemt tid