B&O PLAY lancerer Beoplay M5: 360 graders trådløs lyd

Danske B&O PLAY er klar med en ny trådløs højttaler, som, trods dens lille, cylinderformede ydre, leverer 360 graders lød i høj kvalitet: Mød Beoplay M5.

B&O PLAY lancerer Beoplay M5: 360 graders trådløs lyd

I anledning af CES 2017 løfter danske B&O Play sløret for den nye højttaler Beoplay M5 til de mange danskere, der tager trådløs lyd i hjemmet til sig.

Med en højde på kun 18,5 cm og en bredde og dybde på kun 16,5 cm er Beoplay M5 en mindre sag, men lad dig ikke narre af det stilfulde og minimalistiske ydre, der er beklædt med samme eksklusive uld fra tekstilvirksomheden Kvadrat ligesom Beoplay A6 og Beoplay A9.

Læs også: Stor multiroom-update til BeoPlay A6 & A9

I cylinderen gemmer der sig nemlig et 360 graders lydsystem, som spreder lyden ensartet uanset om du placerer højttaleren i hjørnet af stuen eller lader den få en mere fremtrædende plads i hjemmet.

Netop det at placere den hvor som helst i hjemmet er centralt for udviklingen af Beoplay M5. Højttaleren er nemlig til dig, der ikke kun ønsker god lyd i hjemmet uanset dens placering, men også noget, der pynter i hjemmet og er en del af indretningen. Uldcoveret kan du nemlig udskifte til andre farver, så det matcher din indretning.

BO PLAY Beoplay M5
Foto: BO PLAY

“Siden musikken blev trådløs, er vi for alvor begyndt at tage større højttalere ind i hjemmet igen. Beoplay M5 er designet til dem, der ønsker, at musikken og højttalerens udseende skal spille en væsentlig rolle i indretningen og ikke bare gemmes væk i et hjørne. Og så kan Beoplay M5 kobles sammen med andre trådløse højttalere, så musikken flyder let gennem alle hjemmets rum,” siger Jens Jermiin, Head of Global Marketing hos B&O PLAY.

I stil med den berøringsfølsomme aluminiumsskive fra Beoplay H8– og H9-headsettet sidder der øverst på Beoplay M5 en lignende plade af børstet og anodiseret aluminium, som du kan lave forskellige bevægelser og berøringer på for at skifte sang og regulere lydstyrken.

BO PLAY Beoplay M5
Foto: BO PLAY

Fem højttalerenheder spreder lyden 360 grader

Det væsentligste er naturligvis lyden, og her skuffer Beoplay M5 ikke. Den samme True360-lydteknologi, som er at finde i mange af B&O PLAYs øvrige højttalere, gemmer sig også i denne.

Bag uldcoveret gemmer der sig således tre ¾” diskanter, som giver lydbilledet på 360 grader. Derudover er der en fuldtone/mellemtoneenhed på 1,5” og til sidst en 5” stor bas. En indstilling i højttaleren lader dig vælge, om den er placeret frit, op ad et hjørne eller en væg, hvilket bidrager til et bedre lydbillede.

Læs også: BeoPlay H8 – Design og styrke med svagheder [TEST]

Som med flere andre B&O PLAY-produkter, er Beoplay M5 udstyret med indbygget Chromecast-funktionalitet, så du kan caste musik og indhold fra et væld af apps til både iOS, Android og på computeren fra Googles Chrome-browser. Udvalget er på over 100 musiktjenester i ukomprimeret kvalitet (op til 96 KHz/24 bit).

Foruden Chromecast understøtter Beoplay M5 teknologierne Beolink Multiroom, Spotify Connect, QPlay 2.0, Bluetooth og Apple Airplay.

BO PLAY Beoplay M5
Beoplay M5 ses her sammen med Beoplay A6 og Beoplay A9. Foto: BO PLAY

Pris og tilgængelighed

Som altid koster kvalitet og design, og det får du også lov til at betale for med Beoplay M5. Den vejledende udsalgspris ligger på 4.499 kroner, og den er allerede nu tilgængelig på Bang & Olufsens butikker, på Beoplays hjemmeside og hos udvalgte forhandlere. Beoplay M5 fås i farverne natural og black.