EMUI 10 bliver offentliggjort den 9. august

I weekenden afholder Huawei deres Developer Conference, hvor det blandt andet forventes, at HongMeng bliver offentliggjort. Derudover bliver sløret løftet for EMUI 10.

EMUI 10 bliver offentliggjort den 9. august

Huawei er ved at gøre sig klar til den årlige Developer Conference, der løber af stablen i Kina i weekenden. Det forventes at den kinesiske producent både vil introducere ny hardware og software.

Læs også: Huawei registrerer tre nye varemærker i Storbritannien

Blandt andet Huaweis længe ventede HongMeng OS, der skal fungere som Huaweis pendant til Googles Android. Derudover har Huawei nu teaset for en offentliggørelse af deres EMUI 10-brugerflade.

EMUI 10
Foto: EMUI (Weibo)

Huaweis nye brugerflade forventes at komme på markedet sammen med Mate 30-serien. Tidligere EMUI-versioner er blevet lanceret nogenlunde samme tid som den nyeste Android OS, hvilket den som regel også er bygget på. Men eftersom vi ikke engang aner, hvad Android Q overhovedet skal hedde, er det ikke sikkert, at EMUI 10 er baseret på Googles kommende styresystem. Vi ved heller ikke hvilke nye funktioner, Huaweis nye brugerflade kan tilbyde.

Læs også: Nye billeder: Sådan bliver Huawei Mate 30 Lite

Det eneste, der lader til at være sikkert er, at Huawei vil offentliggøre EMUI 10 på fredag. I hvert fald har den officielle profil for EMUI, på det kinesiske medie, Weibo, lagt et billede op, der mere end antyder en snarlig offentliggørelse. Billedet kan ses herover.