Fitbit investerer løs: opkøber eksklusiv konkurrent

Efter opkøbet af konkurrenten Pebble, er Fitbit nu ude og investere i en anden, mere eksklusiv smartwatch-producent: Vector.

Fitbit investerer løs: opkøber eksklusiv konkurrent

Wearable-producenten Fitbit synes at være opsat på at skære sig en anseelig del af wearable-markedet, ved at opkøbe visse af konkurrenterne.

I sidste måned blev det således officielt, at Fitbit vil overtage smartwatch-pionererne fra Pebble, og nu skriver Engadget, at der også investeres i en anden, godt nok mindre, konkurrent: Vector.

Se også:  Farvel til Pebble – Fitbit tager nu officielt over

Vector, blev grundlagt i 2014 i Rumænien af rutinerede kræfter fra urgiganten Citizen. Selskabets første produkt, kaldet kort og godt Vector, satsede på et mere stilfuldt urlignende design og en lang driftstid på 30 dage.

Men nu integreres samtlige af selskabets aktiviteter og know-how i FitBits egen organisation. Det betyder samtidigt, at brandet effektiv uddør, og at nuværende Vector-produkter frem over ikke vil blive understøttet.

Smartwatch fra Fitbit?

Med styrkede investeringer inden for smartwatch-teknologi, synes Fitbit at satse hårdt på et ellers trængt smartwatch-marked som har lidt igennem hele 2016.

Da både Pebble og Vectors respektive smartwatches brillerede på deres lange driftstid, er det sandsynligt, at Fitbits næste bud på et smartwatch vil arve de samme sejlivede egenskaber.

Læs også:  Fitbit Blaze: Nyt fitnessur med farveskærm