Gmail med ny funktion: Endnu bedre på mobilen

Selvom Gmail lader dig læse mails på enhver tænkelig platform, er nogle mails bare kun tilpasset desktop-formen. Det vil en ny opdatering nu lave om på.

Gmail med ny funktion: Endnu bedre på mobilen

Googles Gmail er et af de mest udbredte mailsystemer, og de mange millioner af brugere og virksomheder verden over kan hver dag nemt og enkelt tjekke deres indbakker på både computeren, tabletten, smartphonen osv.

Men selvom mulighederne for at holde styr på sin indbakke er mange, så findes der stadig de mails, som er målrettet og designet desktop-platformen, og som derfor bare er bedst at læse på computeren.

Men dette vil Google nu helt og holdent lave om på, og med en opdatering til deres Gmail-applikationer på mobilfronten vil du nu kunne slippe af med de svært læselige og svært brugbare “computer-mails.”

Læs også: 272 mio. e-mail-konti hacket fra Gmail, Yahoo og Microsoft

Med opdateringen bliver den nye funktion, kaldet Responsive Design, nemlig introduceret, der i højere grad kan tilpasse de forskellige platforme, du vælger at læse dine mails på. Det beretter Pierce Vollucci, Product Manager hos Gmail, på deres officielle blog.

Det er altså primært på de mobile enheder at den nye opdatering kan mærkes, og det bliver især i visningen og brugen af links, billeder og knapper at forbedringen kan mærkes.

Denne kan også ses i billederne nedenfor, hvor eksemplet på en mail uden og med brugen af Responsive Design respektivt vises.

Se også: Nu virker Exchange-konti i Gmail på alle Android-mobiler

Gmail Responsive Design
Til venstre ses en mail uden Responsive Design, og ved siden af ses den samme mail med den nye funktion. Foto: Gmail

Opdateringen forventes at komme i slutningen af denne måned, og hvordan designet af de nye mails præcist virker, kan du læse mere om her på Googles egen side for email-udviklere.