GoPro klar med drone: Se hvad GoPro Karma kan

GoPro præsenterer et helt nyt produkt med deres drone GoPro Karma, der bliver akkompagneret af nye kameraer, GoPro Hero 5 Black og Session.

GoPro klar med drone: Se hvad GoPro Karma kan

Den nok mest populære og udbredte actionkamera-producent, GoPro, er på banen igen med nyt udstyr og denne gang er der ikke bare nye kameraer på menuen – vi får også for første gang en drone at se.

GoPro Karma blev forleden dag præsenteret ved GoPros event i Nevada, og her lagde de især vægt på dens nemme kontrolsystem, dens foldbare propeller, så den kan passe i en rygsæk, samt naturligvis dens evner inden for videooptagelse.

Selve kameraet er naturligvis et fastspændt GoPro-kamera, der sidder i forlængelse af en form for billedstabiliserings-stang, som gør billederne mindre rystede og som samtidigt giver dig mulighed for at styre vinklen.

Se også: GoPro Hero 4 Session: Lettere og mindre end nogensinde

Styringen af dronen foregår via en medfølgende kontroller, der mest af alt ligner en forvokset Game Boy. Dog har den øverste del af kontrolleren en stor touch-skærm, hvor du direkte kan se optagelsen fra kameraet og indstille dronen til forskellige programmer.

I GoPros egen video nedenfor kan du se folkene bag fortælle om produktet samt se optagelse filmet med dronen.

Se også: Sådan lyder reglerne for droneflyvning i Danmark

Udover GoPro Karma kunne de også præsentere nye kameraer i form af GoPro Hero 5 Black og Hero 5 Session, der bl.a. får tilføjet enklere betjening, stemmekontrol og bliver vandtætte, uden at skulle proppes i en ekstra holder.

Prisen for det nye GoPro Hero 5 lyder på 3.399 kroner og Hero 5 Session kommer til at koste 2.549 kroner. Begge kameraer kan fås fra den 2. oktober.

Omvendt er GoPro Karma først forventet i handlen d. 23. oktober og vil i Danmark komme til at koste hele 6.699 kroner. Dronen er i øvrigt kompatibel med både Hero 5 Black, Hero 5 Session og den seneste version Hero 4.

Du kan læse meget mere om de ye produkter på GoPros egen side her.

Tjek også: Google Fotos: Lad ikke pladsmangel stoppe dig [VIDEO]