Guide: Få bedre mobildækning med WiFi-opkald

Med ganske få tryk på telefonen kan du forbedre din mobildækning markant. Se her hvordan du aktiverer WiFi-opkald på Android-telefoner og iPhone.

Hvem af os døjer ikke med dårlig mobildækning og udfald på telefonopkald nogle gange? Man kan selvfølgelig vælge en mobiltelefon med en bedre antenne, men det er en dyr løsning. I stedet kan man få hurtigt kan markant bedre mobildækning ved at aktivere WiFi-opkald. Se hvordan man slår WiFi-opkald til på Android-telefoner og iPhone.

Denne uge i Fokus

Dette er blot en af ugens teamer i Fokus. Fokus er en serie af videoer, som vi ugentligt bringer på Youtube. Her snakker vi om nyheder inden for teknologi, tager nogle af tidens tech-emner op og giver fede produkter væk i konkurrencer. Og i denne uge sparker vi gang i endnu en konkurrence, hvor man kan deltage i lodtrækningen om en Motorola Moto G9 Plus. Du deltager ved at stille os et spørgsmål under denne video på Youtube. Telefonen er som ny, men har været brugt kortcvarigt. Der medfølger ikke garantibevis. Vinderen af lodtræningen findes fredag den 27. august.

I denne uge i Fokus er vi også omkring MitID, regeringens udspil til hvordan de vil regulere big tech og SoMe, fremtiden for foldbare telefoner og meget andet.

Abonnér på Teknofil på Youtube

Slå WiFi-opkald til og få bedre mobildækning

Døjer du af og til med dårlig mobildækning, ringe samtalekvalitet og udfald under opkald? Så kan WiFi-opkald være løsningen. WiFi-opkald bruger det tilsluttede WiFi-netværk til telefonopkald og SMS-beskeder. Så med en bredbåndsforbindelse har man altid godt signal på mobilnettet, selv den normale mobildækning er mangelfuld. Lige meget om du oplever dårlig mobildækning ude på landet, i sommerhuset, i kælderen, i lejligheden eller et helt andet sted, så kan du forbedre det med WiFi-opkald. Det er ganske smart.

Og det bedste er, at det koster ikke ekstra, alle danske teleselskaber understøtter WiFi-opkald og langt de fleste telefoner understøtter det – medmindre din telefon er meget gammel.

WiFi-opkald er ikke aktiveret som standard, men du skal selv slå det til i telefonens indstillinger. I videoen herover viser vi hvordan du gør det. Her kan du læse meget mere om WiFi-opkald.

Se også: Tips og guides til mobilabonnementer