Her er forskellen på Desire og Desire S

HTC har lanceret en “version 2” af den populære mobil Desire. Men hvad får du egentlig for pengene, hvis du vælger Desire S frem for Desire?

Her er forskellen på Desire og Desire S

Under dette års Mobile World Congress præsenterede HTC en række nye mobiler – blandt andet nye versioner af mobiler, der allerede findes.

Den populære model Desire fik således en efterfølger med et S bagved.

Men forskellen på de to modeller er måske til at overse.

Vi har sammenlignet specifikationerne på de to versioner, så du bedre kan vurdere, om det er værd at skifte den gamle model ud med den nye – eller hvis du skal ud og købe en ny mobil, om det er værd at investerer de ekstra penge i Desire S.

Et par forskelle

Opsummeret er den største forskel på de to modeller mængden af intern hukommelse, og et frontkamera på Desire S.

Desire S har hele 1,1 GB intern hukommelse, mens Desire kun har 512 MB. Desire har 576 MB RAM, mens Desire S har 768 MB.

Den nye Desire S har fået et VGA kamera på forsiden, så det nu er muligt at foretage video-opkald. 

Samtidig kommer Desire S med den nyeste Android-version, 2.4 Gingerbread.

Begge har en 1 GHz processor – dog ikke af samme type. Den nye Snapdragon MSM8255 processor burde være væsentlig hurtigere end sin forgænger.

Minimal størrelsesforskel

Den nye Desire S er et mikromy mindre og lettere end Desire i de fysiske mål.

Desire vejer 135 gram, mens Desire S vejer 130 gram. Dimmensionerne på Desire er 119 x 60 x 11,9 mm, på Desire S er de 115 x 59,8 x 11,6 mm. De har begge en 3,7 tommer skærm – opløsningen er den samme.

Størrelsen på batteriet har også haft lidt vokseværk. Det er vokset fra 1400 mAh i Desire til 1450 mAh i Desire S. Det betyder en forskel på knap 40 minutters taletid fra 390 minutter på 3G-nettet med Desire, til 435 minutter med Desire S.