Her er Lenovos kommende budgetstjerner

Pris og de fulde specifikationer på Lenovos prisstærke Moto E4 og E4 Plus er lækkede.

Her er Lenovos kommende budgetstjerner

Motorola og siden Lenovo har haft held med at fremstille funktionelle, enkle og prisvenlige smartphones med deres Moto G og E-serie.

E-serien har hidtil været billigst, og dermed den mest skrabede, blandt de to serier. Lækkede teknikblade på fjerde generation af Moto E tyder nu på, at du vil få meget mobil for pengene i Moto E4 samt den større Moto E4 Plus.

Designmæssigt lader begge telefoner til at læne sig op af Moto G5-seriens nydelige designsprog. Her er et metallook med afrundede kanter, der får telefonerne til at se flottere ud end det, prisskiltet antyder.

Softwaren er som med den øvrige Moto-serie opdateret til nyeste Android-version – her Android 7.1.1 Nougat. Lenovo har dog ikke været nær så ivrig som Motorola til at sikre med fremtidige opdateringer til deres low-end telefoner.

Se også:  Lenovo på vej med ny, prisvenlig Moto C og Moto C Plus

Lenovo Moto E4 E4 Plus
Lækket foto af Moto E4 Plus. Foto: gsmarena.com

Det strengt nødvendige

Mindst bliver Moto E4 der får et 5 tommers HD-display med en 1,3 GHz quad-core processor samt 2GB RAM og 16GB lagerplads. Kameraerne råder over henholdsvis fem og otte megapixels for og bag.

Moto E4 får en ’plus’-storebror der deler de fleste nøglespecifikationer men er styrket med et væsentligt større 5,5 tommer display. Bagkameraet får også en upgrade ved at råde over 13 megapixels.

Med disse komponenter ombord, leverer begge telefoner det nødvendige til, at telefonerne giver en rimelig brugsoplevelse. Fordelen her er, at prisskiltet bliver småt: Moto E4 står til at få en debutpris på 149 Euro, omtrent 1.100 kroner, mens Moto E4 Plus starter ved 189 Euro, svarende til ca. 1.400 kroner.

Se også:  Lenovo Moto G5 – budget med stil [TEST]