Her er Ringkjøbing Landbobanks mobilbank

Lokalbanken i Ringkjøbing er nu klar med en mobilbank-applikation til både iPhone og Android-mobiler.

Her er Ringkjøbing Landbobanks mobilbank

Nu er endnu en bank hoppet med på mobilbank-bølgen. Ringkjøbing Landbobanks mobilbank er nu klar i både Apple App Store og Android Marked.

Applikationen giver adgang til overblik over konti og depoter, man kan kontakte sin bankrådgiver, beregne valuta, spærre betalingskort eller finde nærmeste afdeling – de sidste tre funktioner er åbne for alle, selvom man ikke er kunde i banken.

I den første version af mobilbanken er det ikke muligt at betale giro-kort, overføre penge eller handle aktier – men det bliver det senere på året, måske allerede inden sommerferien, lover salgs- og markedschef i Ringkjøbing Landbobank, Klaus Gamst.

”Vi har valgt at lancere applikationen med de funktioner der er nu, fordi vi ved fra vores NetBank, at det er det, som folk bruger mest. I NetBank er 80 procent af brugerne på for at tjekke en saldo, om regningerne er betalt og den slags, mens kun 20 procent laver transaktioner, som at betale regninger eller overføre penge,” forklarer han.

Til gengæld slipper man i applikationen for NemID. Man vælger blot i netbanken en seks-cifret kode, som man logger på med.

www.landbobanken.dk/mobilbank kan du som kunde i Ringkøbing Landbobank blive guidet igen installationen.

Læs også:
– Vestjysk bank også klar med mobilbank
– Jyske Bank klar med begrænset mobilbank
– Sparekassen Kronjylland har mobilbank til alle mobiler
– Vi tør ikke gå i banken med mobilen
– Fynsk lokalbank klar med mobilbank