HP arbejder på mindre og billigere Windows 10 mobil

En mindre variant af HP’s vilde Elite X3 smartphone er på vej. Den vil kunne fungere som dit mobile kontor.

HP arbejder på mindre og billigere Windows 10 mobil

Mens det står skidt til for Microsoft og deres smartphone-forretning, tyder det på at HP vil begynde at satse mere på Windows-platformen.

Se også:  Intern kilde afslører: Microsoft afliver Lumia-serien i år

Senest kunne selskabet vise den topmobilen Elite X3 og dens 6 tommer store display frem, og nu lyder det, at en mindre model er på vej.

I følge det tyske nyhedsblog DrWindows.de, er HP i disse dag i færd med at udvikle en mere forbruger orienteret model af Elite X3 til mellemklassen.

Hvad mobilen vil hedde eller hvad den vil byde på er endnu uvist. Men det forlyder dog, at mobilen vil have en processor fra Qualcomms Snapdragon 6xx midrange-serie.

Til trods for mellemklasse-specifikationer, vil den kommende HP-smartphone understøtte avancerede Windows 10 features som Continuum og Desk Dock – en udvidelse der forvandler telefonen til et mobilt kontor.

Dermed vil HP udfylde et hul i markedet, da der i dag ikke eksisterer nogle aktuelle midrange-smartphones med Windows ombord.

Hvorvidt prisen vil afspejle mobilens mere ydmyge komponenter, er endnu uvist. Lanceringen af den rygtede mobil mens først at foregå i begyndelsen af 2017.

Se også:  Microsoft røber hvornår næste Windows 10 udkommer

Se HP Elite X3 i aktion som mobilt kontor herunder: