Huawei har nået vanvittig milepæl

Huawei nyder succes som aldrig før. Siden deres indtog på markedet er salgstallene kun gået en vej, op!

Huawei har nået vanvittig milepæl

Under lanceringen af Huaweis nye telefon, Nova 3, kunne administrerende direktør for Huawei Consumer Business Group, Richard Yu, stolt fortælle at selskabet endnu engang har slået rekord. Den 18. juli var dagen hvor Huawei ramte 100.000.000 solgte enheder i 2018 alene. Det er første gang, at selskabet opnår den milepæl så hurtigt. I 2015 nåede man først samme antal solgte enheder den 22. december, i 2016 var det den 14. oktober og sidste år nåede man de 100.000.000 solgte enheder den 12. september.

Læs også: Test: Huawei Matebook X Pro – Måske den bedste laptop lige nu

Huawei 100 millioner
Her afslører Richard Yu, at Huawei har solgt de første 100 millioner telefoner i 2018. Foto: gsmarena.com

Det betyder altså at Huawei stadig nyder stigende popularitet blandt forbrugere verden over. Hvis man tænker på, at vi kun er i juli, så er der masser af tid tilbage til at slå alle Huaweis hidtidige salgsrekorder. Richard Yu håber at hans firma har nået 200.000.000 solgte enheder når vi rammer den 31. december. Hvorvidt det faktisk lykkes er en anden sag. Det skal dog siges, at Huawei P20 og Huawei P20 Pro klarer sig exceptionelt godt, med seks millioner solgte enheder til sammen. Om et par måneder forventes Huawei Mate 20 at blive lanceret, hvilket med sikkerhed også vil pynte en del på regnskabet.

Læs også: Huawei giver 11 smartphones et kæmpe boost på op til 60 %

I dag sælger Huawei 51 gange så mange telefoner som selskabet gjorde for bare syv år siden, hvilket er en helt utrolig præstation. Det bliver spændende at se om fremgangen fortsætter hos den kinesiske producent.

Redaktionen har mere i sagen

Sagen er slet ikke slut. Redaktionen har fulgt op på artiklen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 17/7/2018 gik vi videre med en artikel med temaet Test: Huawei Matebook X Pro – Måske den bedste laptop lige nuKlik her og læs historien.. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..