Huawei registrerer tre nye varemærker i Storbritannien

Huawei har registreret tre nye varemærker, der alle indikerer en navneændring hos næste års flagskibsserie. Navnene kunne også tilhøre en helt ny serie af smartphones fra Huawei.

Huawei registrerer tre nye varemærker i Storbritannien

Huawei har efterhånden etableret sig som et af verdens mest populære smartphonebrands. Ikke mindst på grund af flagskibsmodeller som Huawei P30 Pro og Huawei Mate 20 Pro.

Læs også: Nye billeder: Sådan bliver Huawei Mate 30 Lite

Nu kunne noget dog tyde på, at Huawei overvejer en mindre ændring i deres navngivningssystem. Den kinesiske producent har netop fået registreret tre nye varemærker, der alle kunne blive navne på kommende smartphones.

Huawei P300
Varemærkeregistreringen fra EUIPO. Foto: Letsgo Digital

En registrering fra EUIPO viser således, at Huawei har fået registreret navnene, P300, P400 og P500, i Storbritannien. På registreringen hos EUIPO kan man se, at alle tre navne hører under smartphone-kategorien, hvilket kunne tyde på, at vi kommer til at se en ændring i navnet hos kommende Huawei-enheder.

Det vil ikke være første gang, at Huawei laver en mindre ændring. Tilbage i 2017 blev P9-serien erstattet af P10-serien, herefter blev det som bekendt til P20 i stedet for P11. Måske kommer næste års flagskib til at hedde Huawei P300 i stedet for Huawei P40.

Læs også: Flere Huawei-mobiler får GPU Turbo 3.0 og EROFS-filsystem

Mate-serien har gennemgået samme navneændring som P-serien, dog er der endnu ingen tegn på, at næste model i Mate-serien kommer til at hedde Huawei Mate 300.

Et helt andet bud kunne være, at Huawei kommer til at lancere en helt tredje serie af smartphones, når de engang udgiver deres eget styresystem. Styresystemet, der angiveligt får navnet, HongMeng, rygtes at blive lanceret i år. Hvis Huawei så stadigvæk må bruge Googles tjenester, kan de potentielt fortsætte de nuværende smartphoneserier, og sideløbende lancere en ny serie med HongMeng OS.