Huawei skyder fotokonkurrence i gang – sådan deltager du

Huawei starter nu en stor international fotokonkurrence, der giver danske Huawei-brugere mulighed for at teste deres kameraevner og vinde lækre præmier.

Huawei skyder fotokonkurrence i gang – sådan deltager du

Har du mod på at få bedømt dine billeder bedømt af nogle af verdens bedste fotografer, og måske være heldig at vinde lækre præmier, så er det nu du skal spidse ører. I dag starter Huawei nemlig deres internationale fotokonkurrence InFokus Awards.

Har du nogensinde taget et godt billede og funderet over, hvad en professionel fotograf ville tænke om det? Så er Huaweis InFocus Awards, der netop er blevet skudt i gang, noget for dig. Huawei hædrer nemlig i denne store konkurrence alle, der elsker at tage billeder. Samtidig får du chancen for at vinde store præmier og anerkendelse fra nogle af verdens bedste fotografer.

Seks kategorier med store præmier

Konkurrencen består af seks kategorier, hvoraf en enkelt er dedikeret til videoformat under titlen: Life Now. De fem fotorelaterede kategorier er: #Emotion Tag, Hello Life!, Faces, Going the Distance og Storyboard.

Hovedpræmien udgøres af en Huawei Matebook 13, Watch GT og 10.000 euro. Desuden vinder man en e-voucherkode til Trip Advisor til en værdi på 250 dollars og – ikke mindst – at ens vinderbillede bliver hjemmesidebilledet på Trip Advisors domæner i Sverige, Polen, Danmark, Østrig, Norge, Finland, Tjekkiet, Grækenland, Ungarn, Israel, Serbien, Slovakiet og Tyrkiet i en uge.

Også vinderen, 2.- og 3. pladsen i hver enkelt kategori kan se frem til flotte præmier, ligesom der uddeles en publikumspris.

Her er præmierne:

 • Hovedpræmien består af en Huawei Matebook 13, Watch GT og 10.000 euro. Desuden vinder man en e-voucherkode til Trip Advisor til en værdi på 250 dollars og – ikke mindst – at ens vinderbillede bliver hjemmesidebilledet på Trip Advisors domæner i Sverige, Polen, Danmark, Østrig, Norge, Finland, Tjekkiet, Grækenland, Ungarn, Israel, Serbien, Slovakiet og Tyrkiet i en uge.
 • Førstepræmien i hver konkurrencekategori består af en Huawei Matebook 13, Watch GT, Huawei P30 Pro og 2.000 euro samt en e-voucherkode til Trip Advisor til en værdi på 250 dollars.
 • Andenpræmien i hver konkurrencekategori består af en Huawei P30 Pro.
 • Tredjepræmien i hver konkurrencekategori består af en Huawei P30.
 • Publikumsprisen består af en Huawei P30 Pro og Watch GT.

Sådan deltager du i InFocus Awards

Du kan være med i konkurrencen allerede nu og indsende dit bidrag indtil den 11. august. Herefter vil de billeder, som har opnået flest stemmer på konkurrencesiden den 18. august, blive vurderet af konkurrencens jury. Vinderne af konkurrencen annonceres den 8. september. Billeder, der indsendes i konkurrencen, skal være taget med en Huawei-telefon.

Du kan læse mere om konkurrencen, præmierne og hvordan du deltager her.

Fakta om InFocus Awards

 • Du kan deltage i InFocus Awards allerede nu og indtil den 11. august 2019 via Huaweis hjemmeside.

Medlemmerne af juryen består af fotografer og en repræsentant fra Huawei:

 • Yanmin Wang, President of Consumer Business in CEE & Nordic.
 • Marcin Tyszka, polsk fotograf, der har samarbejdet med førende, globale modemagasiner som Marie Claire, Harper’s Bazaar, Glamour, Elle og Vogue.
 • Nikolaj Thaning Rentzmann, dansk fotograf fokuseret på fotografering af kendte og landskabs- og naturbilleder.
 • Emma Svensson, multifacetteret freelancefotograf, der går på opdagelse over hele verden.
 • Yener Torun, arkitekt og fotograf, der forvandler det urbane landskab, gentænker arkitekturen og skaber alternative virkeligheder i sine værker.
 • Vutheara Kham, fransk fotograf med rødder i Cambodia. Vutheara er fascineret af lys, urbane landskaber og nye perspektiver på hjembyen Paris