Hvad bruger du som navigation til rejsen? [AFSTEMNING]

Der er mange muligheder for at navigere i det store udland - både digitalt og analogt. Del ud af dine erfaringer med navigation til rejsen her.

Hvad bruger du som navigation til rejsen? [AFSTEMNING]

Smartphonen giver nye muligheder for at navigere, når du skal fra a til b – uanset hvor i verden det måtte være, men har det fået dig til at skifte fra de konventionelle kort eller klassiske GPS-systemer?

Vi skal ikke mange år tilbage, før det klassiske landkort i papirform var at den eneste form for navigation. Senere hen kom GPS-navigationsenhederne til at have monteret i bilerne, der dog ofte var dyre og begrænset til eksempelvis Europa og ikke kunne opdateres uden at betale for nye kortdata. I takt med smartphonens fremkomst er GPS-enheden blevet allemandseje – bare i lommeformat.

Læs også: Er din smartphones skærm god nok i solen? [AFSTEMNING]

Her har problemet tidligere været ikke at kunne bruge GPS-apps i udlandet, da det kræver internet at indlæse kortdata. Det problem er gradvist blevet løst ved at teleselskaberne tilbyder udlandsdata og at visse apps understøtter offline-GPS.

Spørgsmålet er så, om de nyere apps har taget over for de gamle navigationssystemer, når du er ude at rejse denne sommer. Tag endelig del i afstemningen herunder og uddyb eventuelt i en kommentar.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...