I dag viser Huawei EMUI 10 og HongMeng OS frem

I dag afholder Huawei sin første udviklerkonference nogensinde, hvor næste version af Emotion UI og producentens nye HongMeng OS bliver præsenteret.

I dag viser Huawei EMUI 10 og HongMeng OS frem

Huawei står netop nu klar til at fremvise en masse software for en masse udviklere. Det sker på Huaweis nye udviklerkonference, Huawei Developers Conference, der løber af stablen for første gang nogensinde. Konferencen afholdes i Kina fra i dag og til den 11. august. I dag er, for os der ikke er udviklere, klart den mest interessante dag, hvor Huawei vil vise nyeste version af EMUI frem og producentens egenudviklede styresystem HongMeng OS.

Der har været masser af rygter om HongMeng OS, så det bliver spændende at se hvad Huawei viser frem. Det forventes at Huawei i år vil præsentere en smartphone med HongMeng OS.

Næste store opdatering til EMUI, eller Emotion UI, bliver også vist frem på konferencen. Den nye brugerflade skulle være baseret på Android 10 Q og de kommende Huawei Mate 30 og Mate 30 Pro forventes, at være udstyret med denne fra lanceringen. EMUI 10 forventes også at komme til flere andre Huawei smartphones kort efter den officielle lancering.

Læs også: Huawei klar med Android 10 Q straks efter udgivelsen

Udover ovenstående menes Huawei at fremvise andet software og hardware på deres nye Huawei Developers Conference. Hvert år investerer Huawei mere end 14 procent af den samlede omsætning i udvikling af nye teknologier.

Huaweis keynote fra konferencen kan du se her og det starter netop nu: