Invitationer til OnePlus 2 er forsinket i flere uger

OnePlus 2 bliver alligevel ikke lige så nem at få fat i som først proklameret med lovning om 30-50 gange flere invitationer i omløb end sidste år.

Invitationer til OnePlus 2 er forsinket i flere uger

Kinesiske OnePlus satte barren højt, da firmaet inden lanceringen af topmodellen lovede 30-50 gange flere invitationer i omløb. Måske lidt for højt, viser det sig nu.

Læs også: OnePlus 2 kan fra i dag købes – hvis du har en invitation

Den relativt nye producent fortæller nemlig i en forumtråd, at man ikke er i stand til at uddele invitationer i det tempo, som der til en start var meldt ud.

Først offentliggjorde OnePlus en forsinkelse på 2-3 uger for kunder i Nordamerika og Canada, og nu følger en forsinkelse til alle andre kunder, heriblandt i Danmark.

Invitationerne ryger altså ikke ud i en lind strøm, som det ellers var planen, og det er øjensynligt mindre problemer med at opretholde kvaliteten af opladerkablet med det nye og vendbare USB Type C-stik, der giver problemer. Her har firmaet set få tilfælde, hvor kvaliteten ikke lever op til egne standarder.

Læs også: OnePlus 2 – De første tests

Det betyder, at invitationerne i den kommende tid vil rulle ud i sneglefart for at OnePlus kan holde øje med kundernes feedback og nemt reagere på eventuelle problemer, der kan opstå. Derfra vil mængden af invitationer formentlig skrues gradvist op – præcist som det var tilfældet med sidste års OnePlus One.