JBL klar med et billigere alternativ til AirPods

JBL lancerer de fuldstændig trådløse in-ear hovedtelefoner, Tune 120TWS. Elegant design og op til 16 timers batteritid med opladeetuiet.

JBL klar med et billigere alternativ til AirPods

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Ingen ledninger, intet besvær. Sommeren er startet, og det er tid til at løsrive sig fra ledninger og bombastiske hovedtelefoner, skriver JBL i en pressemeddelelse. JBL lancerer Tune 120TWS, et sæt helt trådløse hovedtelefoner til en fornuftig pris. Lydkvaliteten er med JBL’s Signature Sound, og med det bærbare opladningsetui, er der op til 16 timers batteritid.

JBL skriver, at JBL Tune 120TWS giver den perfekte lydoplevelse til dig, der lever livet på farten. Den unikke lydteknologi JBL Pure Bass sikrer en kraftfuld lydoplevelse, så din sommer-playliste altid spiller, som du vil have den.

Med de nye høretelefoner fra JBL behøver du hverken gå ned på lyd eller udseende. Det stilfulde design kan fås i hvid, sort og blå, og det er helt ledningsfrit, hvilket gør høretelefonerne til et perfekt match, upåagtet af om du hører musik eller ønsker at besvare telefonopkald on-the-go.

JBL Tune 120TWS kommer med et opladningsetui, der giver hele 16 timers spilletid. Efter blot 15 minutters opladning spiller høretelefonerne i yderligere 1 time.

Tune 120WTS har indbygget Siri og Google Assistant. Du kan læse mere om dem her.

JBL Tune 120TWS fås i tre farver.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

JBL Tune 120TWS: Pris og tilgængelighed

JBL Tune 120TWS kan købes hos større forhandlere i Danmark samt på JBL’s hjemmeside til en pris på 799 kroner.

Læs også: Sony klar med in-ear udgave af deres anmelderroste WH-1000XM3

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni