Kan du finde på at købe mobil i udlandet? [AFSTEMNING]

Flere interessante smartphones kan slet ikke købes i de danske forretninger. Er du villig til at bestille den i udlandet?

Kan du finde på at købe mobil i udlandet? [AFSTEMNING]

Dette efterår har budt på flere interessante smartphones, som ikke står til at få dansk debut. Telefoner som højst sandsynligt heller ikke får det på et senere tidspunkt.

Eksempelvis er den nyligt annoncerende Pixel 2-kollektion fra Google yderst lokkende med sit banebrydende kamera og snedige software. Men som med forgængeren vil den sandsynligvis ikke være til at finde i nogen danske telebutik.

Læs også:  Google Pixel 2 og Pixel 2 XL: Pris og tilgængelighed

Andre spændende telefoner, som vi næppe vil se herhjemme, er den flotte LG V30, den kompromisløse Essential-mobil eller den prisvenlige men kompetente Xiaomi A1-smartphone.

Samtidig kan der være penge at spare, hvis du er villig til at købe uden for landets grænser – men du risikerer at stå dårligere i forbindelse med en returnering, reklamationssager eller teknisk support.

Spørgsmålet er så, om ulemperne er til at leve med for dig? Afgiv din stemme og knyt gerne en kommentar med dine erfaringer nedenunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...