Konkurrence: Test og vind lækre Kronaby hybrid ure

Del din tid med et eller to Kronaby hybrid ure i en uge og vind dem. Deltag i konkurrencen her.

Konkurrence: Test og vind lækre Kronaby hybrid ure

Opdatering: Konkurrencen er afsluttet og der bliver ikke taget imod flere deltagere.

Nu har du og din samlever eller bofælle muligheden for at vinde smukke Kronaby hybrid ure til en samlet værdi på 8.000 kroner. 

Svenske Kronaby laver klassiske kvalitets ure med et tvist. Med et Kronaby ur er du forbundet uden at blive forstyrret. På ydersiden ligner det et klassisk ur, men indeni er det fyldt med moderne teknologi. Et hybrid ur fra Kronaby giver det bedste fra begge verdener: Et flot klassisk udseende, som kan meget mere end bare vise klokken.

Et Kronaby ur er forbundet til din mobiltelefon via Bluetooth, hvilket giver nogle helt unikke muligheder. Du kan styre musikken på telefonen, styre kameraet, sætte telefonen på lydløs og få filtrerede notifikationer og meget mere. Kan du ikke finde din mobil, så kan uret også hjælpe dig. På trods af alle disse funktioner, så får man stadig hele 2 års batteri.

Test: Kronaby SEKEL – klassisk design med moderne dyder

Kronaby ur
Der er et Kronaby Apex (venstre) og et Sekel (højre) på spil til en samlet værdi på 8.000 kroner. Foto: Kronaby

De to ure der kan testes er Kronaby Apex med 41mm urkasse og et Kronaby Sekel med 38mm urkasse.

For at vinde uret skal den udtrukne deltager optage den første uges oplevelser med det, som Kronaby senere bruge som testimonial. Deltager man som enkelt person, så udloddes ét ur og deltager man to personer, så udloddes der hele to ure. Mere information om de to modeller findes herunder. De fulde konkurrencebetingelser finder du nederst på siden, og vi anbefaler man læser dem i gennem.

For at deltage i konkurrencen skal man tilmelde sig via linket herunder, hvorefter der vil blive udtrukket en tilfældig vinder.

Konkurrencen løber fra i dag og slutter den 3. december.

Konkurrencebetingelser

For at deltage i konkurrencen skal du bo i en husstand og være 18+ år. Består husstanden af kun én person udleveres ét ur. Består husstanden af mere end én person udleveres to ure. Du skal være indforstået med at du og din partner/sambo forpligter jer til at filme jeres brug af uret over en uge og skal sende videofilerne i den efterfølgende uge. Vinderen bliver kontaktet af Kronaby.

Videoerne vil blive redigeret og blive brugt som testimonial. Du er ikke forpligtet til at vise dit ansigt, men bedes filme funktionerne på uret i brug, at du/i bruger app’en etc.

Såfremt konkurrencebetingelserne ikke overholdes vil du/i blive faktureret for den vejledende salgspris på urene.

Vores persondatapolitik finder du lige her.