Konkurrence – Vind en special edition af OnePlus 5

Deltag i konkurrencen og vær med i lodtrækningen om en special limited edition af OnePlus 5

Konkurrence – Vind en special edition af OnePlus 5

Hvad får man, hvis man kombinerer teknologi, kunst og mode? Det har smartphonebrandet OnePlus og den franske modeskaber Jean-Charles de Castelbajac (JCC) sat sig for at undersøge. Sammen har de skabt en mini-kollektion af tøj, accessories og en limited edition smartphone med et helt særligt kunstnerisk udtryk.

OnePlus og Jean-Charles de Castelbajac, som tidligere har arbejdet sammen med danske Helena Christensen, er brands, der er kendt for at udfordre normerne.

Det har sikret en loyal fanskare, hvilket kunne mærkes i København i sommer, da hundredevis af mennesker stod i kø til lanceringen af OnePlus 5 i 3Huset på Strøget. Samme historie gentog sig, da OnePlus x JCC-samarbejdet blev lanceret ved en pop-up event i Paris.

Oneplus 5 JCC
Vind en OnePlus 5 JCC – deltag i konkurrencen

OnePlus 5 JCC Limited Edition-telefonen får samme specs som den eksisterende topmodel i den anmelderroste OnePlus 5-serie, der er blandt de bedst sælgende telefoner hos 3 Danmark. Dermed kommer telefonen til at kunne bryste sig af 8GB RAM, 128GB lagerplads og dobbeltkamera med verdens højeste opløsning (16MP + 20MP) for smartphones. 

Du kan læse vores anmeldelse af OnePlus 5 her: OnePlus 5 – endte et sikkert hit

Du kan læse mere om det unikke samarbejde på her, hvorfra det også er muligt at købe OnePlus 5 JCC Limited Edition til DKK 4.299,- så længe lager haves.

Mobilsiden og OnePlus udlodder sammen en OnePlus 5 JCC Limited Edition (værdi DKK 4.299,-) og et avant-garde JCC-smartphonehylster. Svar på spørgsmålet nedenunder og deltag i konkurrencen.

Vi trækker lod bland alle seriøse besvarelser mandag den 23. oktober 2017 klokken 10:00. Kun 1 besvarelse per person.

Hvis vinderen ikke har svaret retur indenfor 10 dage efter udtrækkelsen, bortfalder præmien, og vi trækker en ny vinder.

Præmieværdi: 4.299 kr

Hvad synes du er det største plus ved en OnePlus-telefon?