Luksus-streaming fra TIDAL får familiepakke

Nu er der penge at spare på Hi-Fi lyd fra TIDAL ved at samle familiens abonnementer til et.

Luksus-streaming fra TIDAL får familiepakke

Entusiast musiktjenesten TIDAL laver om i prisstrukturen ved at tilbyde et særabonnement til familier. Hvor du tidligere skulle slippe 99 kr./måned for hvert enkelt familiemedlem, kan du nu nøjes med at købe et enkelt abonnement til fuld pris og betale halv pris for resten af familiens medlemmer. Hvert ekstra abonnement løber op i 49,50 kr./måned for op til i alt 5 brugere.

Ønsker du din musik i lossless Hi-Fi kvalitet er prisstrukturen den samme, men med en højere basispris på 199 kroner per måned og 99 kroner per ekstra bruger.

Med TIDAL får du adgang til et musikbibliotek på over 30 millioner numre og 75.000 musik videoer. Du kan se de enkelte abonnementstyper her.

Se også: TIDAL – musiktjenesten er nu i Danmark

Tidal

Apples skyld?

Det har skabt røre hos verdenens streamingtjenester at Apple er budt ind med en stærk rival, Apple Music. Med 3 måneders gratis prøveperiode, en familiepakke til 149 kr./md og både radio og sociale musiktjenester er streamingtjenester som Spotify, Deezer samt WiMP og TIDAL nødsaget til at reagere.

Derfor har sommeren indtil videre budt på flere prisjusteringer i det globale streaming-marked, med længere introduktionsperioder, billigere familiepriser og konkurrence på kvaliteten.

Se også: Første kig – Sådan er det nye Apple Music