Microsoft praler: Mac-brugere strømmer til som aldrig før

Microsoft mener selv, at de har et godt tag på Mac-brugere. Flere skifter fra Mac til Surface end nogensinde lyder fra selskabet.

Microsoft praler: Mac-brugere strømmer til som aldrig før

Microsoft sprang i forrige måned ud som decideret desktop-producent, med sin særlige Surface Studio. Med denne kunne grafikere, designere og ingeniører få et stort lærred som der både kan tegnes, skribles eller røres ved.

Den innovative cocktail af funktioner i Surface Studio er ifølge Microsoft selv, uhyre populær. På selskabets Windows-blog lyder det, at flere Mac-brugere end nogensinde har foretaget skiftet fra en Mac til et Microsoft Surface produkt.

Her tæller Microsoft også selskabets øvrige Surface enheder, såsom laptop/tablet hybriderne, Surface Book og Surface Pro.

Se også:  Rygte: Microsoft er begyndt at fremstille Surface-telefonen

I blog-indlægget oplyser Microsoft i midlertidigt ikke, præcis hvor mange brugere, der har taget springet fra Apples til Microsofts økosystem.

Med introduktionen af sin efterårskollektion af Surface-produkter tilbød Microsoft klækkelige rabatter på op mod 650 amerikanske dollars til at overbevise Mac-brugere om at skifte til Surface.

Herhjemme er hverken Microsoft Surface Studio eller Surface Book tilgængelige. Microsoft Danmark oplyser dog, at Surface Book vil få dansk debut i begyndelsen af det nye år.

Læs også:  Microsoft Surface Book kommer til landet