Microsoft’s Edge browser på vej til mobilen

Er du glad for at bruge Microsoft Edge på computeren, så kan du glæde dig over at den snart udkommer til mobilen. Et preview er tilgængeligt allerede nu.

Microsoft’s Edge browser på vej til mobilen

Microsoft er ude på en mission på, at få iOS og Android til at fungere bedre med Windows. Det næste tiltag er netop blevet præsenteret: Microsoft Edge browseren lander i både Play Store og App Store, sammen med en stor opdatering til Microsofts launcher til Android (Arrow Launcher på Play Store). Hvad nyt bringer det med sig?

Læs også: Microsoft opgiver at sælge smartphones

Først og fremmest så vil du med både iOS og Android kunne genoptage en session fra Edge fra enten mobilen eller desktoppen. Hvis du fx var i gang med at læse en artikel på Mobilsiden.dk, og pludselig skal haste ud af døren, så vil du let kunne genoptage læsningen på mobilen. 

Derudover får du selvfølgelig mulighed for synkronisering af favoritter, søgehistorie, e-bøger osv. 

Du har mulighed for at hente en tidlig version af den nye Microsoft Edge browser, hvis du skriver dig op som en såkaldt “Windows Insider”. Her får du også nye Windows opdateringer før andre. Her kan du skrive dig op til at blive Windows Insider.

Herefter kan du følge disse links for at hente henholdvis Egde til iOS og Android:

Microsoft Edge til iOS

Microsoft Edge til Android

Microsoft Arrow Launcher
Stor opdatering til Microsoft Arrow Launcher. Foto: Microsoft.com

Microsoft Arrow Launcher

Har du en Android telefon, men elsker Microsoft, så kan du udover at hente den nye Edge browser også installere deres udmærkede Arrow launcher. Her får du en endnu bedre integration mellem din Windows computer og din mobil. Fx vil dine seneste billeder, dokumenter og andre filer blive vist i launcheren, hvor du så vil kunne redigere osv.

Hent Microsoft Arrow Launcher til Android her.