Mobildeal: Årets bedste kompaktmobil til spotpris

Endnu en gang er vi stødt på en utrolig billig pris på en af årets bedste mobiltelefoner: Den kompakte og lækre Samsung Galaxy S10e.

Mobildeal: Årets bedste kompaktmobil til spotpris

Der er landet mange gode mobiler på markedet i år, og en af dem kan netop nu anskaffes til billigere penge. Vi støder en gang i mellem på gode tilbud på mobiltelefoner, tilbehør og meget andet, som vi finder gode nok til, at vores læsere skal gøres opmærksomme på dem. Dette tilbud på Samsungs kompakte flagskib er et af dem.

Samsung Galaxy S10e blev lanceret sammen med resten af Galaxy S10-serien i slutningen af februar, hvor vi allerede dengang var meget spændte på, at prøve den mest kompakte udgave i serien, som tilbød samme gode og flagskibsværdige specifikationer. Samsung er på nogle enkelte, og meget fornuftige, områder gået på kompromis med Galaxy S10e, som fx ikke har fingeraftrykslæser i skærmen eller en buet skærm.

Specifikationerne er stadig noget af det bedste, der kan opdrives: Exynos 9820-chipset, 6GB RAM, 128GB lager, med plads til MicroSD op til 1TB og gode stereohøjtalere. Skærmen er Samsungs fremragende Dynamic AMOLED, på mere enhåndsvenlige 5,8 tommer, med fuld HD-opløsning og beskyttelse med Gorilla Glass 5. Mobilen er desuden IP68-certificeret, så vand og støv skræmmer den ikke.

Kameraet er desuden et af markedets bedste og er nærmest identisk med de dyrere Galaxy S10 og S10+, bortset fra manglen på optisk zoom. Du kan læse vores test af Samsung Galaxy S10e her, hvor når opnåede flotte 5,5 ud af 6 stjerner.

Samsung Galaxy S10e blev født med Android 9 Pie, men Samsung har opdateret den Android 10, med det nye One UI, i starten af december.

Et ægte flagskib, der passer meget bedre i bukselommen. Samsung Galaxy S10e blev lanceret med en vejledende pris på 5.999 kroner, men kan nu købes hos Call Me til 2.999 kroner, hvor man inklusiv én måneds abonnement ender på i alt 3.107 kroner.

Samsung Galaxy S10e
Samsung Galaxy S10e koster mange steder stadig 5.999 kroner, men kan hos Call Me anskaffes for i alt 3.107 kroner. Foto: Mobilsiden.dk

Lyder det fristende, så gælder tilbuddet så længe Call Me har Samsung Galaxy S10e på lager.