MobilePay tilbagebetaler nu tilfældige brugeres købsbeløb

MobilePay er i gavehumør og tilbagebetaler nu tilfældige brugeres købsbeløb, hvis MobilePay er brugt i enten butikker eller i apps.

MobilePay tilbagebetaler nu tilfældige brugeres købsbeløb

MobilePay lancerer et nyt koncept i appen kaldet MobilePay Back, hvor du i løbet af de næste to måneder kan være heldig at få en lille gave fra MobilePay, hvis du er en flittig bruger af appen og betaler for dine varer i butikker rundt omkring i landet eller i apps. Det oplyser MobilePay på dets hjemmeside.

MobilePay belønner nemlig tilfældige brugere af appen i en kampagne, hvor tilfældige brugeres købsbeløb tilbagebetales. I alt tilbagebetaler MobilePay 800.000 kroner, skriver BT.

”Vi har udviklet en algoritme, der tilfældigt udvælger vindere flere gange dagligt, og op mod 21.000 gevinster er på spil,” siger Peter Kjærsgaard, presseansvarlig ved MobilePay, til avisen.

Alt du skal gøre er altså at benytte appen som betalingsmiddel, når du køber noget i butikker. Udvælges din transaktion blandt de 21.000, får du inden for 30 sekunder efter købet helt automatisk besked om, at du får beløbet refunderet af MobilePay som en lille gave. Betalingstjenesten oplyser, at algoritmen kan finde på at tilbagebetale beløb for eksempelvis kaffe eller tyggegummi, men du kan også være heldig at få tilbagebetalt væsentligt større beløb.

”Vi har sat en grænse, der hedder en middag for to, og det er op imod 1.500 kroner,” siger Peter Kjærsgaard.

Kampagnen er formentlig en reaktion på Nets’ indtog på markedet for mobilbetalinger, hvor MobilePay har fået konkurrence fra dets Dankort-app. Også Apple er sidst på året klar med Apple Pay i Danmark. I første omgang vil kampagnen køre hen over de næste to måneder, men Peter Kjærsgaard er ikke afvisende over for at forlænge den.

Har du spørgsmål omkring den nye kampagne, kan du finde nogle af disse besvaret her.