Mobilsidens store julekonkurrence 2019

Julen nærmer sig hastigt og det fejrer vi med en julekonkurrence, hvor der bliver udloddet lækre præmier hver advent i december.

Mobilsidens store julekonkurrence 2019

Julen nærmer sig med hastige skridt. Vi synes en god måde at fejre det på, er med en række fede præmier, som vores læsere får muligheden for at vinde.

For andet år i træk afholder Mobilsiden.dk en julekonkurrence, hvor vi hver advent i december trækker lod mellem en håndfuld lækre præmier.

Herunder kan du få et overblik over de hårde pakker, der bliver trukket lod om.

tado
tado° smart radiatortermostat startsæt er første præmie i vores julekonkurrence. Foto: Mobilsiden

Første advent: tado° smart radiatortermostat startsæt

Den første præmie i vores adventskonkurrence er et startsæt med tado° Smart radiatortermostater, som vi her på Mobilsiden.dk er vilde med. tado° termostaterne hjælper godt på vej til en billigere varmeregning, og gør samtidig tiden man bruger på at rende og holde styr på varmen i hjemmet overflødig. Er vinduet åbent? Så slår tado radiatortermostaten automatisk fra. Har alle forladt hjemmet? Så slukkes der automatisk for varmen. Har i været på ferie og er på vej hjem til et koldt hjem? Med tado’s smarte termostater kan hjemmet været opvarmet inden i kommer hjem.

tado understøtter Google Assistent, Amazon Alexa og Apple HomeKit, så der kan justeres på varmen, uden at forlade sofaen. tados termostater fik hele 5,5 ud af 6 stjerner i vores test.

Præmien består af et tado V3+ Smart Thermostat Starter Kit, som du kan læse meget mere om her.

Udover tado°-sættet får vinderen også en kombipakke med Airmate holdere til mobil og tablet. Læs mere om dem nederst i artiklen.

Du kan deltage i lodtræningen om et sæt tado Smart Thermostat Starter Kit fra den 1. december til den 6. december kl. 12:00, hvor vinderen bliver udtrukket.

Astro A40
Den anden advent kan du deltage i lodtrækningen om Astro A40 gaming-headsettet og Logitech MK470 tastatur og mus. Foto: Mobilsiden

Anden advent: Astro A40 gaming-headset og Logitech tastatur

Anden adventsgave består af et lækkert gamingheadset fra Astro. Modellen hedder A40 og kan anvendes til både PC, Mac, Xbox og er derudover PS4 certificeret.

ASTRO A40 TR er et ekstremt lækkert gaming-headset til både professionelle spillere og dem der bare gerne vil have det allerbedste. A40 blev udviklet i samarbejde med esportsatleter for, at opfylde deres strenge standarder for lydkvalitet, komfort og holdbarhed.

Du kan læse meget mere om Astro A40 her.

Derudover består præmien også af et Logitech MK470-sæt med tastatur og mus og kombipakke med AirMate holdere til mobil og tablet.

Du kan deltage i lodtræningen om Astro A40 og Logitech-sættet fra den 9. december til den 13. december kl. 12:00, hvor vinderen bliver udtrukket.

Huawei Watch GT 2
Tredje præmie i julekonkurrencen er et Huawei Watch GT 2. Foto: Mobilsiden

Tredje advent: Huawei Watch GT 2

Tredje adventsgave består af et Huawei Watch GT 2, som vel nærmest ikke behøver en længere introduktion. Her får man et af årets absolut bedste smartwatches, der imponerer med hele 14 dages batteritid. 

Uret der er på højkant her, er 46mm-udgaven i lækkert design, med indbygget mikrofon og højtaler, så telefonopkald kan klares direkte på håndleddet samt nye notifikationer kan afspilles med lyd. Udover to ugers batteritid, så har Watch GT 2 Huaweis nye Kirin A1-chipsæt, hjertemonitorering, søvn måling, bluetooth opkald og en fremragende træningsregistrering med GPS. I Mobilsidens test fik Huawei Watch GT 2 flotte 5 ud af 6 stjerner.

Udover Huawei Watch GT 2 smarturet får vinderen også en kombipakke med AirMate til mobil og tablet.

Du kan deltage i lodtræningen om Huawei Watch GT 2 fra den 15. december til den 20. december kl. 12:00, hvor vinderen bliver udtrukket.

Motorola One Zoom test
Fjerde advent kan man vinde en Motorola One Zoom og… Foto: Mobilsiden

Fjerde advent: Motorola One Zoom og Jabra Elite 85H

Fjerde adventsgave er bestemt ikke at kimse af, for den består nemlig af den lækre Motorola One Zoom smartphone og de fantastiske Jabra Elite 85H-hovedtelefoner.

Motorola One Zoom er noget af de allerbedste der kan opdrives i mobiltelefonernes mellemklasse. Stor flot OLED-skærm, god ydelse, stort batteri, firedobbelt kamera, flot design og en ren udgave af Android – med Motorolas få, men gode tilføjelser. Motorola One Zoom fik flotte 5,5 ud af 6 stjerner i vores test.

Når man er på farten med mobilen i hånden, så er god lyd et must. Derfor smider vi også Jabras fineste over-ear hovedtelefoner med til Motorola-mobilen. Jabra Elite 85h byder fremragende lyd og komfort, sammen med en ny AI-styret støjreduktion, hurtigopladning, vandafvisende nano-behandling og meget mere. Jabra Elite 85H fik 5,5 ud af 6 stjerner i vores test.

Udover Motorola One Zoom og Jabra Elite 85H får vinderen også en kombipakke med AirMates til mobil og tablet.

Du kan deltage i lodtræningen om Motorola One Zoom og Jabra Elite 85H fra den 2. Januar til den 10. Januar kl. 12:00, hvor vinderen bliver udtrukket.

AirMates til mobil og tablet

Med i alle de lækre præmier medfølger en kombipakke med AirMates til både mobiltelefon og tablet. Du kan læse mere om AirMates til mobilen i vores test her. AirMates til tablet er et nyt produkt, der er designet til at holde din tablet for dig på flyrejsen: Klik AirMate Tablet på låsen til klapbordet foran dig, læn dig tilbage i stolen og nyd din yndlings serie.

Du kan læse mere om Airmate her.

Vindere af julekonkurrencen

  • Vinderen af tado V3+ startsæt: Anders fra Tommerup.
  • Vinderen af Astro A40 og Logitech MK470: William fra Rødovre.
  • Vinderen af Huawei Watch GT 2: Michael fra Brønshøj.
  • Vinderen af Motorola One Zoom og Jabra Elite 85h: Martin fra Aarhus.