Næste Nexus bliver fra Huawei med 5,7 tommer skærm (rygte)

Ny Nexus telefon med 5,7 tommer skærm, Snapdragon 810 processor og fra Huawei, sådan forlyder rygterne netop nu.

Næste Nexus bliver fra Huawei med 5,7 tommer skærm (rygte)

Der har på det seneste floreret rygter om, at den næste Nexus telefon vil blive produceret af Huawei. Gizmochina som jo har base i Huaweis baghave, har efter sigende fået bekræftet det af Kevin Yang, direktør for iSuppli.

Læs også: Huawei P8: en mobil perle

Nu står en kinesisk analytiker frem og påstår at han ikke bare ved at det er Huawei der står bag telefonen, men også at han kender nogle af specifikationerne. Pan Jiutang har tidligere succesfuldt løftet sløret for kinesiske producenters planer før de officielt er blevet bekræftet, og påstår nu på Weibo at Huawei skal lave den næste Nexus.

Læs også: Project Fi: Nu er Google officielt et teleselskab

Jiutang har desuden flere detaljer, han mener at telefonen vil have en skærm på 5,7 tommer med Quad-HD opløsning og være udstyret med en Snapdragon 810 processor.

Det er ikke meget, men det lyder heller ikke helt ved siden af for en ny 2015 telefonmodel, yderligere kan det naturligvis forventes at telefonen er kompatibel med Project Fi.

Google vil formentlig gerne have større indflydelse på det kinesiske marked, med det i baghovedet, kan det virke som en fornuftig ide at lade Huawei tage teten og prøve sig med en Nexus model, om der er hold i rygterne må vi vente og se.

Kilde: Phandroid

Flere nyheder om emnet

Historien var ikke død. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 7/5/2015 fik historien nyt liv med historien Huawei P8 – Spørgsmål og svar – Forstættelsen om temaet kan læses her. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..