Navnet på McLaren udgaven af OnePlus 6T afslører farven

OnePlus og McLaren lancerer i næste uge en ny udgave af OnePlus 6T. Nu er navnet sluppet ud på den og afslører måske farven.

Navnet på McLaren udgaven af OnePlus 6T afslører farven

Samarbejdet mellem OnePlus og McLaren ser ud til at kaste en spændende smartphone af sig. Den bliver selvfølgelig baseret på den seneste OnePlus 6T, men ser ud til at få opgraderet indmad og et vildt farvevalg.

Ovenstående banner stammer fra Amazon i Indien, der tydeligvis ikke kunne vente til tirsdag i næste uge. Udover de voldsomme rygtede 10GB RAM og 256GB lagerplads, så skulle den få navnet Speed Edition Orange. McLaren er ikke ligefrem kendt for neutrale farver, men i stedet for deres klassiske orange farve, som du kan se et eksempel på herunder.

Læs også: OnePlus og McLaren samarbejder om en limited edition 6T

mclaren 720s
Den klassiske orange McLaren farve på modellen 720s. Ja, navnet afslører her mængden af hestekræfter. Foto: McLaren

Kreativ invitation til OnePlus McLaren eventet

For omtrent en måned siden så vi OnePlus lancerer den flotte Thunder Purple OnePlus 6T i Danmark, hvor man så en overgang fra sort til lilla på bagsiden. Gad vide om ikke vi kommer til at se noget ligende på McLaren udgaven, bare med sort til orange? 

Mobilsiden.dk vil være til stede ved eventet og vil selvfølgelig dele hele oplevelsen med jer.

OnePlus og McLaren gør tydeligvis meget ud af eventet. Se bare denne invitation:

OnePlus 6T McLaren Edition med Warp Charge

Det ser ud til at McLaren udgaven af OnePlus 6T også introducerer den ventede Warp Charge 50w opladning:

Test: OnePlus 6T – Mindre notch, større skærm

Mere nyt om emnet

Der er kommet nyt til sagen. mobilsiden gik videre med historien. 27/11/2018 blev historien fulgt op med et indlæg om OnePlus og McLaren samarbejder om en limited edition 6T – Artiklen kan læses her. Seneste nyt om temaet finder her.